Atlantic Value Day u Brusu – doniran koš za basket igralište

AG kos 0517 6a

Zaposleni u pogonu firme Foodland u Igrošu, podno Kopaonika, u okviru akcije Atlantic Value Day u petak 19. maja donirali su košarkašku tablu Sportskom Centru Brus, uredili prostor na basket terenu kao i okolinu.

AG kos 0517 2 AG kos 0517 3

Košarkaška tabla je postavljena na igralištu za basket kod gradskog bazena a zaposleni u pogonu Foodland-a u Igrošu, koji uspešno posluje u sklopu Atlantic Grupe, pomogli su da se iscrta igralište i očisti prostor u bližoj okolini, a po završetku akcije odigrana je i basket utakmica pod novim košem.

AG kos 0517 4 AG kos 0517 5

“Još jedna odlična akcija Foodlenda čiji su proizvodni pogoni u Igrošu. Donirali su nam koš tablu i mrežicu što će doprineti sportskim aktivnostima mladih u Brusu. Evo pomogli su i da se iscrtaju linije na terenu i očisti prostor u okolini igrališta, a na kraju ćemo odigrati i basket meč.”  -rekao je Nenad Milenković, direktor SC Brus.

 AG kos 0517 7 AG kos 0517 6b

Zaposleni u Atlantic grupi svake godine u maju mesecu imaju akciju Value Day koja predstavlja dan na poslu ispunjen pozitivnom energijom kada zaposleni udružuju snage kako bi kreativno i odgovorno podržali svoje lokalne zajednice i jedni druge. Aktivnosti nominiraju i biraju sami, dajući time mali (ali vredan) doprinos u nastojanju da svet koji ih okružuje učine boljim mestom.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja