Konkurs za primere dobre prakse CROK Brus

CROKBrus

U cilju unapređenja inkluzivne prakse u Srbiji, Centar za razvoj obrazovanja i kulture u saradnji sa Lokalnom samoupravom,  pozivaju zainteresovane vaspitače/ice, učitelje/ice, nastavnike/ice, direktore/rke, stručne saradnike/ce na području Rasinskog okruga da prilože primere iz prakse koji pokazuju na koji način su obrazovne institucije pružile podršku deci iz osetljivih grupa i podstakle njihovo uključivanje u redovno obrazovanje i život zajednice.

Dobra praksa otvara nove mogućnosti u prevazilaženju postojećih prepreka, podstiče preispitivanje stavova i prakse, nudi mogućnost promene u pristupima obrazovanju dece i tako postaje primer koji mogu koristiti i drugi.

U okviru projekta „ Jačanje obrazovne i socijalne inkluzije“, sprovodi se Akciono istraživanje „Razvoj inkluzivnog obrazovanja u opštini Brus“, koje će biti objavljeno zajedno sa izabranim primerima dobre prakse u Vodiču „ Jačanje obrazovne i socijalne inkluzije“.

 Krajnji rok za slanje prijava je 25. maj 2017. godine a rezultati konkursa biće objavljeni do 1. juna 2017. godine. Dvadeset prvorangiranih primera dobre prakse, prema proceni Komisije, biće publikovano u Vodiču „ Jačanje obrazovne i socijalne inkluzije“.

 Primer dobre prakse se šalje u elektronskoj verziji na mejl crok.brus@gmail.com na koji možete dobiti i detaljne informacije o konkursu.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja