Odbornici SO Brus odlučili o učešću korisnika u ekonomskoj ceni PU “Pahuljice” za 2017.

SOBrus7 0517 1

Na sednici SO Brus održanoj u petak 12. maja 2017. godine odbornici su odlučivali i o učešću korisnika u ekonomskoj ceni u PU “Pahuljice” Brus.
Uglavnom su diskutovali odbornik SNS Slobodan Vidojević i direktor PU “Pahuljice” Brus, Vladan Jevtić, ali su se za reč javljali i odbornica SNS Silvana Ivković, kao i predsednik opštine Brus Milutin Jeličić.

Odbornik SNS i predsednik Saveta za budžet i finansije Slobodan Vidojević je na osnovu sagledanih dokumenata i ostvarenih troškova predškolske ustanove u 2016. godini predložio da učešće korisnik u ekonomskoj ceni PU “Pahuljice” Brus za 2017. bude 4.500,00 dinara, dok je direktor “PU “Pahuljice Brus izneo finansijske planove i odluku UO PU “Pahuljice” Brus po kojima je učešće 5.000 dinara. Za reč se javila i odbornica SNS Silvana Ivković koja je podržala nižu predloženu cenu najviše zbog ekonomskog razloga korisnika dok je predsednik opštine Brus Milutin Jeličić rekao “da bi voleo da je sve džabe ali mora da se plati jer opština nema dovoljno para da sve to isplaća…” i pozvao odbornike NS da izglasaju predlog koji je dao predlagač.
Diskusiju i donošenje odluke pogledajte u video snimku:

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja