Uspeh bruskih osnovaca na školskim takmičenjima tokom vikenda

OS Brus2015

Na školskim takmičenjima iz atletike, književnosti i poznavanja saobraćaja koja su održana tokom ovog vikenda bruski osnovci su ostvarili zavidne plasmane.

Na okružnom takmičenju iz atletike učenici OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ osvojili su tri prva mesta i to u skoku u dalj, skoku u vis i u trci 800 metara dok su ekipno osvojili treće mesto. Sanja Đokić je prva u skoku u dalj, Lazar Terzić je prvi u skoku u vis, a Aleksandar Deljanin prvi na 800 metara.
Učenike za takmičenje iz akletike pripremale su profesorice Vesna Ilić i Gospava Šulović.

U Kruševcu je održano Okružno takmičenje – Šta znašo saobraćaju na kome je Martina Đorđević osvojila I mesto i plasirala se na Državno takmičenje, dok su bruski osnovci ekipno osvojili III mesto.
Velike zasluge za ovaj uspeh učenika na takmičenju iz poznavanja saobraćaja pripadaju nastavnicima Milivoju Vesiću i Milanu Milisavljeviću.

Na Republičkom takmičenju iz književnosti – Književna olimpijada učenici osnovne škole iz Brusa ostvarili su zavidne rezultate. Četvrto mesto su osvojili Mateja Mihajlović, Melanie Wyler i Danijela Milenković a peta je Saška Dimitrijević.
Profesorice zaslužne za ovaj uspeh su Marija Mitrović, Anka Krpić i Sanja Stojanović.

Učenici OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Brusa ovog vikenda učestvovali su i na Državnom takmičenju iz matematike, a rezultati će biti poznati za 10-ak dana. 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja