OŠ “Prvi maj“ Vlajkovci obeležila 96 godina postojanja

OSVlajkovci 270417 1

OŠ “Prvi maj”  Vlajkovci obeležila je Dan škole i 96 godina postojanja svečanom priredbom u četvrtak 27. aprila 2017. godine. To je bila prilika da se istaknu učenici koji su bili najuspešniji na takmičenjima tokom školske godine, kao i njihovi profesori, kojima su na početku svečanosti dodeljene nagrade za postignute rezultate.

Prisutnima se zatim obratila direktorica škole Dragana Dobrodolac koja je učenicima i kolektivu poželela srećan Dan škole i što više uspeha u narednoj školskoj godini. Ona je rekla da je mnogo toga urađeno u proteklih godinu dana na opremanju i uređenju škole, a sve u cilju kvalitetnije nastave i boljih uslova za rad učenika i zaposlenih. Svečanosti su prisustvovali brojni gosti koji su zajedno sa učenicima i zaposlenima u OŠ “Prvi maj” obeležili i proslavili Dan škole.

OSVlajkovci 270417 2

Narednog dana OŠ “Prvi maj” u Vlajkovcima posetili su učenici i nastavnici OŠ „Vuk Karadžić“ iz Blaževa koji su se družili a zatim svi zajedno uživali u izvođenju pozorišne predstave “Maša i medved” zahvaljujući donatoru Mariji Kostić i firmi „Brzmin“ iz Brzeća, koji su omogućili izvođenje predstave u školi.
foto i tekst:OŠ “Prvi maj” Vlajkovci”

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja