U Brusu održana još jedna debata u okviru projekta “Iskorači i ti! Sportski. Zdravo. Bezbedno”

OCB Debata 260417

U četvrtak, 26. aprila 2017. godine u Brusu je održana još jedna debata na temu rodnog nasilja u osnovnim i srednjim školama od strane udruženja građana Omladinski centar Brus. Debata je održana u Narodnoj biblioteci Brus, a predavači su se dotakli i tema porodičnog nasilja u Srbiji.

Prevencija svakog oblika nasilja je veoma važna i neophodno je uključivati sve ustanove od važnosti kako bi se nasilje sprečavalo i svelo na najmanju moguću meru.
Pored održane dve debate, snimljen je i promotivni video spot na temu rodnog nasilja, čiji je cilj da ukaže da je nasilje u Srbiji u porastu i da je važno očuvati porodicu, kao najzdraviji segment svakog društva.
Omladinski centar Brus se zahvaljuje svim učesnicima lokalnog projekta “JEDNAKI” koji su izašli u susret i pomogli da se projekat realizuje na što bolji način, a veliku zahvalnost udruženje duguje i direktorkama Srednje škole Brus i Narodne biblioteke Brus, koje uvek izlaze u susret i pomažu projekte ovakvog tipa.
Pilot projekat “Iskorači i ti! Sportski. Zdravo. Bezbedno” realizuje Krovna Organizacija Mladih Srbije u partnerstvu sa Antidoping agencijom Republike Srbije, Zavodom za sport ie medicinu sporta RS i u partnerstvu sa Omladinski centrom Brus i Centrom za obrazovanje i razvoj kulture Brus, pod finansijskim pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja