OC Brus: “Iskorači i ti! Sportski. Zdravo. Bezbedno”

OCBrus0417

Udruženje građana “Omladinski centar Brus” snimilo je promotivni video spot na temu rodno zasnovanog nasilja. Učešće u spotu uzeli su srednjoškolci Srednje škole Brus i volonteri “Omladinskog centra Brus.” Pored snimljenog video spota,biće održane i dve debate na temu rodnog nasilja (19. i 26. aprila).

Prva debata održana je u Srednjoj školi Brus, uz prisustvo direktorke Srednje škole Vesne Marinković i tridesetak učesnika uzrasta od 15-30 godina. Sledeće srede, 26. aprola 2017. godine, sa početkom u 13:00 časova biće održana debata u Narodnoj biblioteci Brus i pozivamo sve zainteresovane od 15-30 godina da dođu i čuju nešto više o navedenoj temi.
Pilot projekat “Iskorači i ti! Sportski. Zdravo. Bezbedno” realizuje Krovna Organizacija Mladih Srbije u partnerstvu sa Antidoping agencija Republike Srbije, Zavod za sport i medicinu sporta RS i u partnerstvu sa Omladinskim centrom Brus i Centar za razvoj obrazovanja i kulture Brus, pod finansijskim pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta.

 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja