Poziv na Akcije čišćenja reke Rasine, pritoka i sela Bruske opštine

Rasina DR 0317 03

Pozivam sve zainteresovane građane opštine Brus i ljude koji vole prirodu na zajedničku akciju čišćenja drage nam reke Rasine, pritoka i sela  opštine Brus. Prvo ćemo organizovati čišćenje reke Rasine od visećeg mosta u Ivezićima pa do gradskog bazena.

Poželjno je da učešće uzmu ribolovci, lovci (kao i zbog njihove orjentacije ka prirodi) i svi koji imaju duge gumene čizme. Pokušaćemo da obezbedimo neku količinu rukavica ali ne garantujemo zato neka se svako obuče prema potrebi. Svako može poneti sa sobom crne obične kese za smeće.

Rasina DR 0317 09

Plan je za prvo okupljanje da krenemo od visećeg mosta ka bazenu pa dokle stignemo (jer smeća ima mnogo) a za majsko okupljanje ćemo već videti zavisno od ovog u aprilu. Plan je da se radi recimo od 10 do 14 sati, opciono i više.

Uz nadu da će ovo biti samo početak jednog beskrajnog niza do konačnog povratka starog, zdravog izgleda naše Rasine.

Dobrodošli su svi uzrasti, sva zanimanja, svaka stručna sprema, bukvalno svi koji žele da na delu pokažu da im je zaista stalo do sredine u kojoj žive i do čiste prirode.

Akcije čišćenja reke Rasine biće organizovane u subotu 15. aprila i nedelju 07. maja 2017. godine sa početkom u 10 sati.
Zborno mesto je kod visećeg mosta u Brusu, a svi zainteresovani mogu mi se javiti na mejl milutinovic.aca@gmail.com ili Bojanu Živančeviću lično.

Rasina DR 0317 06

S poštovanjem,
Aleksandar Milutinović

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja