Kruševljanka Mona Zarić polako ostvaruje svoje košarkaške snove

MonaZaris 1017c

Mona Zarić, poreklom iz Kruševca, polako ostvaruje svoje košarkaške snove igrajući za klub “Kervanos” na Kipru. Poslednji put kada smo pričali sa Monom želja joj je bila da zaigra za juniorsku reprezentaciju Srbije što je i ostvarila svojim igrama a ove godine je proglašena i za najkorisnijeg igrača lige na Kipru.

MonaZaric 1017b

“Ova 2017. godina je bila veoma uspešna za mene naručito zbog igranja za nacionalni tim Srbije ispod 16 godina, što mi je omogućilo učešće na evropskom prvenstvu održanom u Buržu u Francuskoj od 4-og do 12-og avgusta.

MonaZaric 1017a

Takođe sam imala veoma uspešnu sezonu u Kiparskoj ligi, u kategoriji ispod 16 godina, u kojoj je moj tim uspeo da osvoji prvenstvo, a ja sam proglašena za najkorisnijeg igrača lige. Upsesi koje sam ostvarila ove godine su nagrada za trud i rad, ali i motivacija za iskušenja koja dolaze.” – rekla je Mona Zarić.

Želje i nada da će Mona postati vrhunska košarkašica, i da će braniti boje Srbije, se polako ostvaruju a mi nastavljamo da je bodrimo na njenom putu ka novim nagradama i titulama.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja