Obaveštenje Udruženja boraca Brusa u vezi tužbi za ratne dnevnice i diskriminaciju

BorciBrus logo2

Udruženje boraca Brusa obaveštava sve učesnike rata 1999. godine sa teritorija optšina Brus i Aleksandrovac da je Udruženje boraca Brusa prihvatilo ponudu jedne od poznate Advokatske kancelarije o zastupanju boraca iz 1999. sa teritorija pomenutih opština pred domaćim sudovima, uz garancije o sigurnoj naplati po presudama za diskriminaciju i presudama za nadoknadu nematerijalne štete.

Sa Advokatskom kancelarijom je dogovoreno sledeće:
– Troškove tužbi pokriva Advokatska kancelarija a ne borci.
– Advokatska kancelarija ne traži nikakve procente ili nadoknade za svoj rad, to jest sav presuđen novac ide borcima koji su tužili.
– Advokatska kancelarija pokriva sve troškove sudskih izvršitelja (a ne borci ), prilikom naplate potraživanja po presudama.
– Advokatska kancelarija se obavezuje da preuzme sve slučajeve boraca koji su već negde predali ovlašćenja ( nekim drugim advokatima ) ukoliko istima nisu počela suđenja, i to bez ikakvih nadoknada.
– Advokatska kancelarija se obavezuje da redovno i na vreme obaveštava svakog borca koji je ovlasti o toku suđenja i naplate po presudama

Poštovani borci mišljenja smo da je ovo najpoštenija i najkorektnija ponuda nekog advokatskog tima po pitanju tužbi za diskriminaciju i nadoknadu nematerijalne štete, te vas zato pozivamo da dođete u kancelarije Udruženja boraca Brusa u periodu od 25.09.2017 – 01.10.2017. godine i potpišete potrebna dokumenta i ovlašćenja.
Prostorije Udruženja će u tom periodu biti otvorene svaki dan /ponedeljak, utorak, sreda, četvrtak, petak, subota, nedelja/
Potrebna dokumentacija:
Fotokopija lične karte
Fotokopija vojne knjižice ( deo o učešću u ratu)
/fotokopiranje možete uraditi i u samom udruženju – besplatno/

Udruženje boraca Brus

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja