Za đake generacije opštine Brus kovanice Ministarstva prosvete i Politike AD

Kovanice Brus0917a

Za đake generacije školske 2016/17. godine osnovinih i srednje škole u Brusu danas je upriličena dodela komplete kovanica u sklopu akcije podrške najboljim učenicima koju organizuje Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i dnevni list “Politika” AD.

Komplete kovanica sa likovima znamenitih srpskih ličnosti dobili su đaci generacije osnovnih škola  iz “Branko Radičević” iz Razbojne – Kristina Jevtić , “Prvi maj” iz Vlajkovaca – Marija Milićević, “Vuk Karadžić” iz Blaževa – Branko Gašići OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” iz Brusa – Saška Dimitrijević, kao i đak generacije “Srednje škole” Brus – Iva Simić.

Učenici su uz komplete dobili i knjigu sa biografijama ličnosti na kovanicama čiji život i dostignuća će upoznati čitajući priče i po neku anegdotu.

Kovanice Brus0917b

Ovih pet učenika kao i ostali koji su po uspehu rame uz rame sa njima svojim uspehom i talentom trebalo bi da donesu novu energiju i stvaraju temelje budućeg razvoja Brusa i Srbije i zato treba ulagati u njihovo znanje, ali i obrazovanje jer to je najbolja investicija koja će dovesti do ponovne izgradnje sistema vrednosti koji je trenutno prilično uzdrman.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja