Za đake generacije opštine Brus kovanice Ministarstva prosvete i Politike AD

Kovanice Brus0917a

Za đake generacije školske 2016/17. godine osnovinih i srednje škole u Brusu danas je upriličena dodela komplete kovanica u sklopu akcije podrške najboljim učenicima koju organizuje Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i dnevni list “Politika” AD.

Komplete kovanica sa likovima znamenitih srpskih ličnosti dobili su đaci generacije osnovnih škola  iz “Branko Radičević” iz Razbojne – Kristina Jevtić , “Prvi maj” iz Vlajkovaca – Marija Milićević, “Vuk Karadžić” iz Blaževa – Branko Gašići OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” iz Brusa – Saška Dimitrijević, kao i đak generacije “Srednje škole” Brus – Iva Simić.

Učenici su uz komplete dobili i knjigu sa biografijama ličnosti na kovanicama čiji život i dostignuća će upoznati čitajući priče i po neku anegdotu.

Kovanice Brus0917b

Ovih pet učenika kao i ostali koji su po uspehu rame uz rame sa njima svojim uspehom i talentom trebalo bi da donesu novu energiju i stvaraju temelje budućeg razvoja Brusa i Srbije i zato treba ulagati u njihovo znanje, ali i obrazovanje jer to je najbolja investicija koja će dovesti do ponovne izgradnje sistema vrednosti koji je trenutno prilično uzdrman.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja