Odbojkašice Kopaonika spremne za novo prvenstvo

OKKopaonik trening0917a

Odbojkašice Kopaonika iz Brusa posle takmičenja Međuregionalne lige Raško-Rasinskog okruga ove jeseni nastavljaju takmičenje u Opštinskoj ligi Kruševac.

D Pejic0917“Prošlo prvenstvo odbojkašice su odigrale kao najmlađa ekipa i stekle su određeno iskustvo. Po završetku takmičenja ekipa je imala malu pauzu i sredinom avgusta nastavili smo sa treninzima kako bi bili što pripremljeniji za novo prvenstvo. Dobro je da je ekipa ostala na okupu i nadamo se boljim rezultatima. Takmičenje u opštinskoj ligi Kruševac, nezvanično, počinje prve nedelje oktobra za seniorke dok još razmišljamo da li da prijavimo ekipu pionirki jer od oktobra se renovira hala. Trenutno treniramo u hali dok vikendom radimo napolju što zavisi i od vremenskih prilika.” rekla je Dragana Pejić, trener OK Kopaonik.

OKKopaonik trening0917b

Osim takmičarskog dela za koji se odbojkašice vredno primpremaju upravu OK Kopaonik očekuje rad na obezbeđivanju finansijskih sredstava za prevoz, kotizacije, plaćanje sudija i ostale fiksne troškove.

Nadamo se da će sve biti kako je OK Kopaonik planirao i da će ih Opština Brus podržati finansijski u cilju razvoj omladinskog sporta, i kako bi klub bio stabilan i trajao što duže, uz zavidne rezultate mladih “lavica” iz Brusa.

Fotografije sa treninga OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja