Počela je sa radom školska kuhinja za užinu učenika u Brusu

OS kuhinja

Početak školske godine uvek predstavlja momenat kada deca menjaju svoje ustaljene navike, a između ostalog menjaju i svoje navike u ishrani. Glavni obroci su u većim vremenskim razmacima pa je deci neophodna i dobra užina. Osim što užina, radi bolje koncentracije na časovima, mora biti kvalitetna poželjno je i da bude lepo servirana. Jedan deo đaka voli i da ponese sa sobom užinu od kuće ali veliki deo dece se hrani u đačkoj kuhinji, kao i u obližnjim lokalima.  

BrusONLINE je obišao đačku kuhinju je počela sa radom i ishranom školske dece.

Đačka kuhinja OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” osim što će za užinu đacima ponuditi sendviče, pite, pljeskavice, burek… imaće u ponudi i gotova kuvana jela po veoma povoljnim cenama. Napravljen je raspored užine i jelovnik po kom će deca mesečno svakog dana imati različitu užinu obogaćenu povremeno voćem i salatom uz kuvana jela. 
Cena užine po jednom danu je 60 dinara, a ako se izaberu kuvana jela onda je dnevna cena 90 dinara.

Đaci imaju mogućnost i da užinaju u lokalima u blizini osnovne i srednje škole u Brusu, u kojima mogu kupiti užinu ili kompletan obrok kao i tople i hladne napitke, a na roditeljima je da se odluče gde će njihova deca da užinaju i kako će izgledati užina.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja