Svečani prijem nove generacije đaka u školi u Razbojni

OSRazbojna01917a

OŠ Branko Radičević u Razbojni priredila je svečani prijem za novu generaciju đaka koji ove godine polaze u prvi razred osnovne škole.

OSRazbojna01917b

Posle kulturno umetničkog programa učenika starijih razreda đaci prvaci su dobili prigodne poklone dobrodošlice i krenuli na časove uz želju svih prisutnih da dostignu ali i prestignu po uspehu prethodne generacije.  

Školske 2016/17. godine učenici OŠ “Branko Radičević u Razbojni imali su puno uspeha na školskim takmičenjima na kojima su osvajali zavidne plasmane i nagrade, a nekoliko godina za redom škola u Razbojni je i domaćin opštinskih takmičenja iz stranih jezika, geografije i takmičenja “Šta znaš o saobraćaju”.
U prethodnoj školskoj godini učenici OŠ “Branko Radičević iz Razbojne ostvarili su sledeće plasmane na školskim takmičenjima:

Drugi razred
Miloš Kričak, područno odeljenje Žunje, 3.mesto na Memorijalnom krosu „Goran Raičević“.

Treći razred
Nevena Čikarić,učenica područnog odeljenja Dupci je osvojila 2. mesto na opštinskom takmičenju iz matematike, 3.mesto na opštinskom i treće mesto na okružnom Takmičenju za najbolju dečiju karikaturu „Mali Pjer”, 2.mesto Memorijali kros „Goran Raičević“.

Lazar Bogdanović, učenik područnog odeljenja Ravni osvojio je 3. mesto na opštinskoj smotri recitatora „Pesniče naroda mog”.

Sara Nedeljković, 1. mesto na memorijalnom krosu „Goran Raičević“.

Četvrti razred
Tri učenika područnog odenjenja Zlatari su imali sledeće rezultate na takmičenjima:

Miljana Gajić, 2.mesto na opštinskom takmičenju iz matematike.

Pavle (Radosav) Čikarić, 3.mesto na opštinskom iz matematike .

Pavle (Radisav) Čikarić, 3.mesto na okružnom takmičenju u plivanju(bronzana medalja). Ujedno ovo je prvi put da se naša škola pojavljuje na takmičenju u plivanju. Opštinsko takmičenje „Šta znaš o saobraćaju“ –treće mesto.

Sara Predolac, 1. mesto na opštinskom Takmičenju za najbolju dečiju karikaturu „Mali Pjer” i 2. mesto u izražajnom čitanju na Čitalačkoj olimpijadi.

Katarina Marković, 1. mesto na opštinskom takmičenju i 2. mesto na okružnom Takmičenju za najbolju dečiju karikaturu „Mali Pjer”

Milijana Arsić, područno odeljenje-Žunje, 2.mesto na memorijalnom krosu“Goran Raičević“.

Peti razred
Ana Timotijević je osvojila 3.mesto na opštinskom i pohvalu na okružnom Takmičenju za najbolju dečiju karikaturu „Mali Pjer”, 1. mesto na opštinskom iz biologije, 2. mesto na opštinskom i 1. mesto na okružnom iz srpskog jezika i književnosti.

Radojković Milica, 2. mesto na opštinkom i 3. mesto na okružnom Takmičenju za najbolju dečiju karikaturu „Mali Pjer”

Valentina Kričak, 3.mesto na opštinskom takmičenju iz istorije.

Jovana Perić, 2.mesto na opštinskom takmičenju iz biologije.

Anđela Kolarević, 3.mesto na opštinskom takmičenju iz biologije.

Veljko Erić, 2.mesto na opštinskom takimičenju „Šta znaš o saobraćaju“

Šesti razred
Sandra Krpić, 3.mesto na opštinskom iz matematike, 3.mesto na opštinskom takmičenju iz istorije i 3. mesto na opštinskom takmičenju iz biolgije.

Elena Janković, 3.mesto na opštinskom i plasman na okružno takmičenje iz fizike, 1.mesto na opštinskom i 2. mesto na okružnom takmičenju iz bilogije.

Valentina Jočić, plasman na okružno takmičenje iz srpskog jezika i književnosti i 2.mesto na opštinskom takmičenju iz biologije.

Sedmi razred
Marina Erić, 1.mesto na opštinskom Takmičenju za najbolju dečiju karikaturu „Mali Pjer”,2.mesto na opštinskom i 2.mesto na okružnom takmičenju iz biologije,3.mesto na opštinskom iz geografije.

Nikola Jevtić, 2.mesto na opštinskom takmičenju iz matematike, 3.mesto na opštinskom i 3.mesto na okružnom takmičenju iz biologije.

Jovana Stojanović, 3.mesto na opštinskom takmičenju iz matematike.

 Ivana Kričak, 3.mesto na opštinskom takmičenju iz geografije.

Osmi razred
Kristina Jevtić, 3.mesto na opštinskom takmičenju iz ruskog jezika, plasman na opštinsko iz Književne olimpijade, 2.mesto na opštinskom iz matematike, 2.mesto na opštinskom iz geografije, plasman na okružno iz fizike, 3.mesto na opštinskom iz biologije. Prvo mesto na okružnom takmičenju iz geografije i plasman na republičko takmičenje. Drugo mesto na okružnom takmičenju na Književnoj olimpijadi i plasman na republičko takmičenje. Prvo mesto na okružnom takmičenju iz biologije i plasaman na republičko takmičenje.

Na republičkom takmičenju iz geografije 2.mesto.

Anđela Vukajlović, 3.mesto na opštinskom iz ruskog jezika, 2.mesto na opštinskom i 3.mesto ma okružnom takmičenju iz biologije.

Teodora Erić, 3.mesto na opštinskom takmičenju iz ruskog jezika, plasman na okružno takmičenje iz engleskog jezika i Književne olimpijade i 1.mesto na opštinskom Takmičenju za najbolju dečiju karikaturu „Mali Pjer”, 3.mesto na opštinskom iz istorije, 3.mesto na opštinskom takmičenju „Šta znaš o saobraćaju“.

Kristina Čolić, 3.mesto na opštinskom takmičenju iz geografije,plasman na okružno takmičenje iz engleskog jezika.

Stefan Tamburić, 3.mesto na opštinskom takmičenju „Šta znaš o saobraćaju“.

EKIPNI REZULTATI:
U sportskim takmičenjima učenici su ekipno postigli sledeće rezultate:

Treće mesto na okružnom takmičenju u stonom tenisu: Veselin Garić,8.raz., Mateja Đorđević, 8.raz i Mladen Grujić, 7.razred.

Prvo mesto na opštinkom takmičenju u malom fudbalu, ženska ekipa: Sandra Krpić (6. Raz.), Nina Milojević (6.raz.), Elena Janković (6.raz.), Milica Kričak (7.raz), Tanja Marković (8.raz.), Miljana Jovanović (8.raz.), Nina Pantić (8.raz.) i Milica Kričak (8.raz.).

Drugo mesto na opštinskom takmičenju u malom fudbalu, muška ekipa: Garić Veselin (8.raz), Tamburić Stefan(8.raz.), Punoševac Nemanja( 8.raz.), Marjanović Mateja (8.raz.), Lapčević Ilija (8.raz.), Grujić Mladen (7.raz.), Đorđević Luka (6.raz.) i Radojković Marko (7.raz.).

Humanitarna akcija “Trka za srećnije detinjstvo”, osvojena mesta:

Prvi razred

devojčice dečaci
1. Elena Lozanac           1. Uroš Kričak
2. Emilija Kričak 2. Lazar Radojević
3. Kričak Lena 3. Janko Kričak

 Drugi razred                                                     

devojčice dečaci
1. Andrea Stevšić 1. Miloš Kričak
2. Elena Ralić 2. Vasilije Đuđić
3. Teodora Marković 3. Filip Erić

Treći razred

devojčice dečaci
1. Nevena Čikarić            1. Novak Janković
2. Žaklina Savić 2. Luka Deljanin
3. Sara Nedeljković 3. Mladen Marković

Četvrti razred

devojčice dečaci
1. Anja Arsić                                1. Žarko Savić
2. Milena Tamburić 2. Miloš Jovanović
3. Radojević Slađa 3. Pavle (Radisav) Čikarić

 Opštinsko takmičenje-mini atletika i atletika

Peti razred

– Luka Zbiljić, 3.mesto /600 metara
– Luka Đorđević, 1.mesto/skok u vis
– Stefan Marković, 2.mesto/60 metara

Šesti razred

Nina Milojević: 2.mesto/skok u vis
                       2.mesto/300 metara
                       3.mesto/bacanje kugle3.mesto/60 metara

Sedmi razred

Sanja Marković: 2.mesto/bacanje kugle
                          2.mesto/60 metara
                          3.mesto/800 metara

Mladen Grujić, 3.mesto/800 metara
Milica Kričak, 2.mesto/800 metara

 Nagradni konkursi
Učenici OŠ “Branko Radičević iz Razbojne rado učestvuju i u nagradnim konkursima, pa su tako učenici iz područnog odeljenja Bogiše ostvarili sledeće rezultate na konkursu „Piši baki“, koje je organizovalo Udruženje žena „Zvonik“ u saradnji sa Društvom učitelja Kruševac:
Savić Miroslav, 3.razred, 2.mesto
Kristijan Petrović, 1.razred,-nagrada za najduhovitiji rad.

I za kraj teksta najvrednije priznanje – Kristina Jevtić učenica 8. razreda ponela je titulu đak generacije i dobila Zahvalnicu opštine Brus povodom Dana opštine kao najuspešniji đak u dosadašnjoj istoriji OŠ “Branko Radičević” u Razbojni.

KristinaJevtic Razbojna

Dobre rezultate učenici su postigli prvenstveno zahvaljujući svom trudu i radu, ali i uz veliku pomoć svojih nastavnika koji su ih motivisali za učešće na takmičenjima i redovno pripremali za svaki nivo takmičenja. Velika podrška roditelja i rukovodstva škole je takođe imala pozitivan uticaj na učenike i nastavnike da ovakvim rezultatima školu predstavljaju u najboljem mogućem svetlu.

BrusONLINE se zahvaljuje na saradnji pri sastavljanu teksta profesoru Aleksandru Kovačeviću i Suzani Komatini, stručnom saradniku – pedagogu.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja