Bruski pesnik Dalibor Đokić pozvan na festival u Rijeku… ali kako otići?

DaliborDjokic0317

Bruski pesnik Dalibor Đokić – Đole dobio je poziv za HISTORY FILM FESTIVAL, koji će se održati u Rijeci od 6. do 9. septembra ove godine, da u popratnom programu festivala promoviše svoju zbirku pesama “Urlik bola”.

Prema programu festivala biće organizovane dve promocije – jedna u gradu Bakru, a druga u etno hotelu “Balatura” u Triblju (pored Crikvenice). Prezenteri će biti predsednik Hrvatskog društva pisaca Nikola Petković i novinarka “Novoga lista” Slavica Mrkić, a tokom večeri će se pridružiti poznati fingerstyle gitarist Hal s nekoliko svojih muzičkih numera.

Iako je ovo poziv koji prija kako samom pesniku tako i građanima opštine Brus Dalibor Đokić će odlazak na festival morati da finansira sam jer organizator nije u mogućnosti da osigura troškove dolaska i boravka u Rijeci, već samo troškove koji ulaze u programsku šemu.

Kako Dalibor nije u mogućnosti da sam isfinansira sve troškove putovanja i boravka uputio je zahtev Opštini Brus, kao i privrednicima i pojedincima iz ovog kraja da ga pomognu finansijski kako bi otišao na festival u Rijeku i predstavio Opštinu Brus, kako svojom poezijom tako i sa pričama o turističkim potencijalima Brusa i okoline.

Svi se nadamo, kao i sam pesnik i organizator festivala, da će finansijska pomoć prvenstveno biti od opštine Brus – sektor za kulturu kako bi Đole otputovao na festival i  slušaocima, medijima i filmskim kolegama, na najbolji način predstavio Opštinu Brus i svoju zbirku poezije “Urlik bola”.

U slučaju da neko od čitalaca ima mogućnosti da pomogne odlazak Dalibora Đokića na festival u Rijeku može ga kontaktirati na 0646441120

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja