Prvi rođendan salona lepote “Beauty Princess NINA” Brus

NINAsalon 12205

Brus,25.12.2020. Salon lepote “Beauty Princess NINA” Brus danas obeležava prvi rođendan i to sa uspehom iako je za prvih godinu dana postojanja radio aktivno oko 6 meseci zbog uvedenih mera na nivou države u cilju sprečavanja širenja korona virusa.

NINAsalon 12202

Salon lepote “Beauty Princess NINA” nudi svojim klijentima širok spektar kozmetičkih usluga i usluga ulepšavanja u veoma prijatnom ambijentu i po vrlo pristupačnim cenama a iskusni kozmetičari izaći će u susret svim vašim željama i pomoći vam da izaberete adekvatnu negu – kako bi na najbolji način istakli svoju lepotu i bili veoma zadovoljni.

NINAsalon 12206

“Za prvi rođendan salona “Beauty Princess NINA” mogu reći da sam sasvim zadovoljna jer su prvenstveno zadovoljne mušterije koje nisu krile svoje oduševljenje i zadovoljstvo posle tretmana ali svakako moram napomenuti da smo ove prve godina postojanja salona aktivno radili samo par meseci usled uvedenih mera u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.
Tu neplaniranu pauzu sam iskoristila ipak radno – na usavršavanje i kako bih ispratila detaljnije novosti u svetu lepote. To je doprinelo da uvedemo i nešto novo u ponudu. Sada salon u ponudi ima usluge manikira, vacuum 65 body, madero terapiju lica, nadogradnju svilenih trepavica, dizajn obrva kanom, trajnu šminku, makeup, kavitaciju, lifting lica, estetski pedikir…
Od nabrojanih usluga u salonu novo je kavitacija (ultrazvučna lipoliza) metoda parcijalnog uklanjanja celulita i masnih naslaga sa određenog dela tela ultrazvukom i lifting lica (radiotalasni lifting). I da ne zaboravim da napomenem i tretmane lica… Ima dosta toga ali uvek objasnimo i preporučimo koje usluge salona je najbolje da se koriste.
Naravno da ću i dalje pratiti dešavanja u svetu lepote i trudićemo se da svaka usluga bude kvalitetna uz profesionalan pristup radu i poslovanju.”  rekla je Nena Vukajlović, vlasnica salona “Beauty Princess NINA” koji je ime dobio po njenoj najmlađoj ćerki.

NINAsalon 12204

Salon lepote “Beauty Princess NINA” Brus je pravo mesto ukoliko želite samo najbolje za vas i vaše telo u cilju lepšeg izgleda i zadovoljstva.

Više o ponudi usluga salona lepote “Beauty Princess NINA” pročitajte OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja