U Brusu održano finale u basketu i nadvlačenju konopca uz muzički nastup DRAKENE

Kosarkasica0817

Povodom Dana Brusa organizovano je takmičenje u basketu 3 na 3 kao i nadvlačenje konopca a finalni dan je održan u nedelju 20. avgusta uz muzički nastup DRAKENE.

Basket0817

Posle polufinalnih utakmica u kojima su se sastale ekipe VIS doo – Menjačnica TAB Župa i Firma – 93 odigrana je finalna utakmica u basketu “3 na 3” u kojoj su se sastale ekipe VIS i 93. Posle odlične igre i neizvesne završnice pobedila je ekipa VIS.

Nadvlacenjekonopca0817a

U pauzi između utakmica organizovano je takmičenje u nadvlačenju konopca za koje su se prijavile 4 ekipe: Gradski momci, 93, Stew press i JKP “Rasina”. Posle polufinalnih borbi u finale su se plasirale ekipe Stew press i JKP “Rasina”.

StewPress

U veoma neizvesnom nadvlaćenju konopca i skoro izjednačenoj borbi uz gromoglasno navijanje publike pobedu je odnela ekipa Stew press koja je pokazala da je jedna od najačih ekipa u nadvlačenju konopca i koja iza sebe ima veliki broj pobeda na takmičenjima u regionu a i šire.

Drakena 0817

Finalni dan turnira svojim nastupom je upotpunio mladi muzičar iz Brusa koji je izveo nekoliko svojih numera Sivo Nebo, Summersong, Brus 2, Biće Bolje…

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja