Veterani Kopaonika i Srbije odigrali utakmicu u znak sećanja na Petra Rašića – “Princa sa Rasine”

U znak sećanja na fudbalsku legendu koja ne tamni Petra Rašića – “Princa sa Rasine” 11. avgusta 2017. na gradskom stadionu u Brusu memorijalnu utakmicu odigrali su veterani FK Kopaonik i reprezentacije Srbije.

Kop Srbija veterani0817

Ovo je bila prilika da se publika podseti lika i dela Petra Rašića ali i da na terenu vidi nekadašnje asove fudbala koji su nosili dres FK Kopaonika i reprezentacije Srbije.

Za Kopaonik su nastupali: Lopušina Mirko – Lobi, Ignjatović, Živković, Živančević, Čukuranović, Janković Jaćim, Mikuljanac Milan Miki, Janković Jovica Brkin, Kovačević Dragan, Dimitrijević Mita, zatim Petrović, Nikolić, Pecić, Vuletić, Maksimović, Kričak, Knežević, Sudimac, Jelić, Vesić, Gavrilović, Zdravić, Burgić… a za veterane reprezentacije Srbije: Bajro Župić, Ugljanin, Ljajić, Glavčić, Banković, Stojiljković, Mladenović, Radosavljević, Pešići drugi.

Kop Srbija veterani0817a

Iako već u godinama veterani su pokazali da još mogu i znaju da igraju fudbal naročito nekadašnji asovi reprezentacije Srbije koji nisu izgubili osećaj za fudbalsko nadmetanje što se moglo videti i na terenu. 
Na ovakvim utakmicama rezultat u drugom planu ali ipak ćemo napomenuti da je pobedio Kopaonik golom koji je postigao Mikuljanac Milan Miki.

Fotografije sa utakmice pogledajte OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja