U Brusu održan “Pompea cup – Brus 2017”

U Brusu održan turnir u malom fudbalu “Pompea cup – Brus 2017”

Pompea cup2017

U godini jubileja, kada Pompea obeležava 15 godina kako je u Brusu, održan je prvi turnir “Pompea cup” u malom fudbalu najviše zahvaljujući vlasniku firme Pompea g-dinu Adriano Rodella. 

Pompea cup2017 akcija

Turnir je ove godine okupio 5 ekipa: Pompea, JKP Rasina, PEZZINI Brus, Jugoprevoz KŠ – Brus i EPS Brus koje su se takmičile u 2 faze. U prvoj fazi igralo se po grupama – svako sa svakim dok se u drugoj fazi igralo po kup sistemu.
U subotu 05. avgusta u Hali sportova u Brusu odigrana je druga faza turnira u malom fudbalu “Pompea Cup – Brus 2017”, odnosno polufinalne i finalna utakmica.
U prvoj utakmici pobednik je bila ekipa JKP “Rasina” koja je trebala da igra sa ekipom EPS Brus koja nažalost nije došla.

Pompea cup2017 Pompea Pezzini

U drugoj polufinalnoj utakmici sastale su se ekipe Pompea i Pezzini a posle 40 minuta igre uspešnija je bila ekipa Pompa koja se u finalu sastala sa timom JKP “Rasina”. U finalnoj utakmici viđen je veoma dobar fudbal i borbenost.

Pompea cup2017 JKPRasina

Na kraju je pobedila ekipa JKP “Rasina” za koju je igrao Predrag Vukojević Kej koji je postigao sva 4 gola za konačnu pobedu JKP “Rasina” Brus od 4:3.
Usledila je podela medalja i pehara koje je lično uručio g-din Roberto Demo, direktor pogona Pompea Brus.

Pompea cup2017 Demo Panic

Posle dodele nagrada g-din Roberto Demo je dao i kraću izjavu::
Pompea Roberto Demo“Drago mi je da u godini jubileja pokrećemo “Pompea cup” najviše zahvaljujući g-dinu Adriano Rodella vlasniku firme Pompea. Turnir je opravdao očekivanja i trebalo bi da postane tradicionalan. Čestitam na pobedi ekipi JKP “Rasina” ali i svim ostalim učesnicima na borbenosti kao i fer i sporskom ponašanju tokom turnira. U narednom periodu očekujemo učešće većeg broja ekipa i videćemo da organizujemo u nekom drugom periodu jer je sada bilo veoma vruće i za igrače i za publiku. Zahvaljujem se svim učesnicima turnira kao i publici koja je bila sa nama na prvom Pompea cupu – Brus 2017. Vidimo se na narednom turniru.”

Pompea cup2017 Demo Jovanovic

Još jedna lepa i korisna akcija firme Pompea kako bi se kroz sportske aktivnosti približila firme jedne drugima kao i druženje među zaposlenima kroz sportsko i viteško nadmetanje na terenu ali i druženje posle završenih utakmica i turnira.

Fotografije sa turnira pogledajte OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja