Kupači na bazenima u Brusu bezbedni

Spasilac Brus01

Kupači koji posećuju bazene u Brusu mogu biti bezbrižni jer osim svakodnevne kontrole vode u bazenima tu je i spasilačka služba koja sa pažnjom prati sva dešavanja, naročito u bazenu.

Spasilac Brus04

Tim momaka koji poseduju licencu spasioca na vodi svakodnevno brinu o bezbednosti kupača. Bruski spasioci su svakodnevno na bazenima – na Gradskom bazenu ali i na bazenu u „Bruskoj banji“ kako bi se kupači osećali sigurno.

Spasilac Brus03

Kako kažu prethodnih dana bile su velike gužve pa su morali biti veoma oprezni i „budni“ kako bi u slučaju opasnosti po plivače pravovremeno reagovali.

Spasilac Brus07

Od početka sezone imali su intervencije ali kako kažu to su sve bile rutinske akcije. Intervencije su bile najviše iz razloga jer su pojedini plivači precenili svoje sposobnosti, kao i kada pojedinci doplivaju u deo bazena gde je dublje pa se uplaše i uspaniče ako nisu vešti plivači
Postoje pravila ponašanja na bazenu a preporuka svim kupačima je da ne skaču ili ulaze zagrejani direktno u vodu već da postepeno rashlade.

Spasilac Brus02

Tradicionalno najveća gužva na bazenima je vikendom a naročito nedeljom kada je potencijalno najviše posla za spasilačku službu ali ono što je najvažnije posetioci na bazenima u Brusu su bezbedni!

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja