Firma VIS Brus obeležila 25 godina rada!

ViS firma1

Firma VIS doo Brus je krajem jula meseca obeležila 25 godina postojanja skromnom proslavom u svojoj poslovnoj zgradi koja se nalazi pored regionalnog puta Brus – Vrnjačka Banja.

Firmu VIS doo osnovao je 1992. godine g-din Dačković Slobodan, dipl.mašinski inžinjer, i ona se od tada nalazi u porodičnom vlasništvu. Uspeh i kvalitet rada firme VIS je rezultat dobre timske saradnje svih zaposlenih: menadžmenta, projektanata, radnika u proizvodnji i ostalih saradnika.
Osnovna delatnost firme VIS je izrada alata za oblikovanje proizvoda u opekarskoj industriji i nastavaka presa različitih dimenzija i oblika, a dugogodišnje iskustvo u projektovanju i izradi, kao i rad na stalnom razvoju alata za oblikovanje opekarskih proizvoda, učinili su da firma VIS postane značajan partner za široki krug klijenata širom Evrope ali i na drugim kontinentima.

VIS doo Brus proizvodi usnike za sve vrste opekarskih proizvoda od strije, keramike i vidije za

ViS usnici1

cigle, evro blokove, giter blokove, sSpecijalne elemente, šuplje blokove i tavanične elemente.

U proizvodnim pogonima VIS doo proizvode se i nastavci prese svih prečnika cilindara tako da se redukuje izlaz na potrebne mere,

ViS nastavci prese 2 kao i izrada nastavaka sa dva i više izlaza proizvoda, ali i izrada regulisanja isticanja gline u nastavku ispred usnika.

Takođe u pogonima ove firme proizvode se i razne vrste lančanika, zupčanika, pužnih točkova, pužnih vijaka, lamele, osovinice, osovine i slično,

ViS 2

sa odgovarajućom termičkom obradom.

Da bi postigli dosadašnje rezultate i kvalitet u radu zaposleni se svakodnevno edukuju prateći novosti i dostignuća u proizvodnji alata u opekarskoj industriji ali i obradi metala.

ViS sajam OSM2017

Zapažene nastupe firma VIS je imala na međunarodnim stručnim sajamovima kao što su „CERAMITEC” u Minhenu – sajam za mašine, opremu, postrojenja i sirovine za keramiku, tehničku keramiku i metalurgiju praha na kom se predstavljaju nove tehnologije, inovacije i materijali ili „ОSМ” u Moskvi – specijalizovani sajam na kom se prezentuju najsavremeniji građevinski materijal i alati i predstavlja sam vrh sajmova koji nudi svim učesnicima i vodećim firmama mogućnost da se predstave i da ponude tržištu svoje proizvode i usluge.

Firma VIS u budućnosti planira da nastavi rad na projektovanju, izradi i razvoju alata za oblikovanje opekarskih proizvoda sa jasnim ciljem da zadovolji visoke standarde i potrebe svojih partnera i kupaca jer gde je VIS tu se prepoznaje kvalitet.

VIS doo
Kralja Petra I bb, 37220 Brus, Srbija;
+381(0)37 827 908 ili +381(0)37 827 909
E-mail: visbrus@mts.rs 
Za više detalja pogledajte zvaničnu web stranicu kompanije 

www.visbrus.co.rs

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja