U subotu završnica turnira “Pompea Cup – Brus 2017”

PompeaCup2017a

U subotu 05. avgusta u Hali sportova u Brusu biće odigrane polufinalne i finalna utakmica turnira u malom fudbalu “Pompea Cup – Brus 2017” sa početkom u 18:00 časova.

Organizator turnira je POMPEA Brus a učestvuju timovi firmi sa teritorije opštine Brus sa kojima POMPEA ima veoma blisku saradnju. Na ovom turniru prijateljskog karaktera osim ekipe POMPEA učestvuju i PEZZINI Brus, JKP “Rasina”, EPS Brus i JUGOPREVOZ KŠ – Brus.

PompeaCup2017b
Prethodnog vikenda odigrane su utakmice po ligaškom sistemu (svako sa svakim) da bi se za završnicu plasirale ekipe POMPEA Brus, PEZZINI Brus, JKP “Rasina”, EPS Brus.

PompeaCup2017c

Tako će u subotu 05. avgusta u polufinalnim utakmicama koje počinju u 18:00 časova da se sastanu:

JKP “Rasina” – EPS Brus
POMPEA Brus – PEZZINI Brus 

Posle ovih susreta pobedici će odigrati finale turnira kako bi odlučili pobednika, dok će poražene ekipe da se bore za treće mesto. Za I, II i III mesto su obezbeđene medalje a za pobedničku ekipu pehar, kao i glavna nagrada – večera.

PompeaCup2017d

Ulaz na turnir u Sportskoj hali Brus je slobodan, a za decu, do 15 godina starosti, čiji su roditelji zaposleni u firmi POMPEA Brus, a koji budu prisustvovali završnici turnira obezbeđeni su kuponi na osnovu kojih mogu besplatno preuzeti sladoled u poslastičarnici “Pčela”.

U svakom slučaju vredi doći i ispratiti završne utakmice turnira u malom fudbalu “POMPEA Cup – Brus 2017” koje se igraju u subotu 5. avgusta, u Sportskoj hali Brus, sa početkom u 18:00 časova.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja