Održana i šesta akcija čišćenja reke Rasine

Rasina akcija6c

Krajem jula meseca 2017. godine, tačnije 30. jula, održana je i šesta akcija čišćenja reke Rasine na inicijativu dr Aleksandra Milutinovića.

Aleksandar je i ovaj put došao iz Beograda da poseti svoj rodni kraj i organizuje još jednu akciju čišćenja reke Rasine i to šestu u nizu.
Nije bilo puno akcijaša ali ekipa koja se okupila bila je vredna i prikupila više desetina vreća smeća, sve do iznad Bojnog vira.

Rasina akcija6a

U akciji su učestvovali Veroljub Milutinović, Aleksandar Milutinović, Nenad Vidojević, Nemanja Milisavljević, Novak Kovačević, Žarko Arsić dok im je aktivnu podršku dao i etno restoran Kljunac iz Vlajkovaca koji je akcijašima obezbedio osveženje.

Rasina akcija6b

“Zamolio bih ljude da shvate da je učestvovati i brinuti o životnoj sredini i čast i obaveza, i da se malo bolje organizuju i dođu u većem broju na sledeću akciju. Rasini stvarno treba hitna pomoć i to u dužem roku. Smeća je puno, a tu je i kanalizacija koja ide direktno u reku što je naša sramota i nekultura. Trebalo bi da se smanje sujete i da se ne gleda na to da l’ si ti ili sam ja, i ko je ko, već je bitno da svi damo svoj lični doprinos da se učini nešto korisno za svoju reku i svoj grad, a to nema cenu. Jedan od ciljeva ovih akcija je da se bude u prirodi sa društvom tri do četiri sata i pokazati se na delu. 
Naredna akcija se planira za Dane Brusa i datum će naknadno biti saopšten. I ovaj put pozivam sve da dođu na sedmu akciju da se družimo Rasini na korist.” rekao je dr Aleksandar Milutinović.

Fotografije pogledajte OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja