Taverna “Mura” Brus u ponudu uvrstila i “Čaršijski doručak”

Taverna 0717a

Taverna “Mura” Brus je odnedavno svojoj bogatoj ponudi dodala i “Čaršijski doručak” u cilju bolje turističke ponude ali i poslovanja. Trenutno je u ponudi “Čaršijski doručak” sa slaninom ili pečenicom a očekuje se da uskoro budu i ponudi i druge kombinacije.

Taverna 0717b Taverna 0717c

Vlasnik Taverne, Aleksandar Grbić, nam je rekao da je ovo samo deo bogate ponude koje su osmislili za svoje goste. Osim “Čaršijskog doručka” koji košta 250 dinara u ponudi je i više vrsta kuvanih jela (sa najmanje 150 gr mesa) po ceni od 300 dinara, a u ponudi je i pansionska ishrana po veoma povoljnim cenama, oko 900 dinara za tri obroka, u zavisnosti šta gosti žele da im se pripremi za jelo.
Kuhinja Taverne “Mura” u svojoj ponudi ima i sva jela sa roštilja kao i druga jela i specijalitete karakteristične za podkopaonički kraj.

Taverna 0717d

Ono što je takođe zanimljivo za Tavernu “Mura” to je mogućnost da gosti popiju jutarnju kafu do 10:00 časova po promotivnim cenama ali i da kasnije ponovo posete Tavernu kako bi uživali, naročito u večernjim letnjim satima uz akustičnu muziku i specijalitete.

U svakom slučaju posetite Tavernu “Mura” u Brusu koja radi svakog dana od 07:00 do 01:00 i uveriti se u ponudu i uslugu.
Fotografije Taverna “Mura” OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja