“Grobari Brus” večeras uz Partizan protiv Olimpijakosa

Grobari Brus0717

Brus,25.07.2017. Grupa Partizanovih navijača “Grobari Brus” krenula je danas iz Brusa put Beograda kako bi večeras navijala za svoj klub u duelu protiv ekipe Olimpijakos, u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Duel Partizana i Olimpijakosa biće pod velikom pažnjom UEFA zbog mogućih incidenata i nesportskog navijanja.

Tim povodom saopštenje je dao i FK Partizam sa molbom navijačima da navijaju fer i sportski:
“Molimo sve navijače da na večerašnjoj utakmici navijaju fer, sportski i korektno bez pogrdnih parola, transparenata i povika kako i dolikuje ugledu Partizana i njegovih navijača. Partizan je pod ozbiljnom prismotrom delegata UEFA i svaka vrsta nesportskog ponašanja, političkih, rasističkih i nacionalnih uvreda, kao i neprimerenog rečnika će se sankcionisati na štetu kluba. Partizan već plaća veliki broj kazni, a svaka sledeća vodi ka suspenziji stadiona i publike! Shvatite ovu stavku kao i sve prethodne ozbiljno! Molimo sve da navijamo u korist, a ne na štetu našeg kluba i da svojim navijanjem pokažemo da smo navijači i tim dostojni evropskih utakmica.”

Svi koji večeras nisu na stadionu Partizana meč trećeg kola kvlafikacija za Ligu šampiona FK Partizan – FK Olimpijakos mogu pratiti u direktnom prenosu na RTS 1 od 20:40 časova.

Fotografije “Grobari – Brus” OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja