Bruski vitezovi uručili prvi deo pomoći porodici Milivoja Lazarevića iz Botunje

Botunja MLazarevic001

Brus.22.12.2020. Posle saznanja da Milivoje Lazarević iz sela Botunja, kraj Brusa, živi u vrlo teškim uslovima sa dvoje maloletne dece, uzrasta od 3 i 5 godina, udruženje Bruski vitezovi je organizovalo dvodnevnu humanitarnu akciju kako bi se prikupila pomoć za ovu porodicu.

Botunja MLazarevic003

“Apelu za pomoć porodici Lazarević odazvao se veliki broj građana Brusa koji su tokom ponedeljka i utorka donirali zimsku garderobu, sredstva za higijenu, hranu, igračke i određena novčana sredstva. Prikupljena pomoć u robi i garderobi uručena je danas porodici Lazarević dok će novčana sredstva biti iskorišćena za plaćanje računa za električnu energiju. Sagledano je i koji su prioriteti za narednu akciju kako bi ova porodica bila adekvatno zbrinuta jer dolazi zima. O svim narednim akcijama javnost će biti pravovremeno obaveštena” – rekao je Zoran Okjan u ime Bruskih vitezova

Botunja MLazarevic002

Tokom dvodnevne akcije Bruskih vitezova bio je angažovan i Predrag Gašić, zaposlen u JP PTT Srbija, kao jedan od inicijatora da se što hitnije pomogne porodici Lazarević iz Botunje.
N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja