Održan sastanak povereništva SNS u Brusu delom otvoren i za medije

SNS sastanak150717a

U subotu 15. jula 2017. godine povereništvo SNS u Brusu održalo je sastanak koji je delom bio otvoren i za medije,a  kome su prisustvovali i odbornici koju ovu stranku i građane Brusa zastupaju u lokalnom parlamentu. Poverenik SNS Brus, Silvana Ivković, održala je uvodni govor i pročitala tačke dnevnog reda.

Kao prva tačka bila je podrška predsedniku Republike Srbije i predsedniku stranke Aleksandru Vučiću usled medijskih napada. Zatim se diskutovalo o problemima snabdevanja u selima Igroš, Strojinci, Dupci, Kovioci, Razbojna, Zlatari, od kojih neka nemaju vodu za piće već trideset dana, kao i stanju u JKP “Rasina” Brus koje je zaduženo za vodosnabdevanje na teritoriji opštine Brus.

SNS sastanak150717b

Bilo je reči i da u narednom periodu treba da se izvrše stranački izbori na lokalu kako bi povereništvo ponovo dobilo status opštinskog odbora. Kako je najavljeno uskoro će u cilju pomoći socijalno ugroženom stanovništvu biti podeljena garderoba, naročito višečlanim porodicama sa decom.
U otvorenom delu sastanka član povereništva SNS Brus Slobodan Vidojević, koji je i šef odborničke grupe SNS u SO Brus ali i bivši predsednik opštine Brus osvrnuo se i na napade sadašnjeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića koji ga je više puta prozivao za “ostavljeni dug od preko 100.000.000 dinara” prilikom smene vlasti u martu 2015. godine. Vidojević je rekao da to nije istina i da će u najkraćem vremenu javnosti izneti dokumentaciju koja to i potvrđuje.
Nakon ovoga sastanak je nastavljen bez prisustva medija.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja