U toku je Javni uvid u nacrt PDR TK “Srebrnac” na Kopaoniku

PDR Srebrnac0218

Opština Brus do 22. marta 2018. godine organizuje Javni uvid u nacrt Plana detaljne regulacije turističkog kompleksa “Srebrnac” na Kopaoniku i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja PDR  turističkog kompleksa “Srebrnac” na Kopaoniku na životnu sredinu, a u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, kao i efektima planiranja.

Iako je javna prezentacija materijala plana održana 09. marta 2018. godine u zgradi Opštine Brus, pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi Opštinskoj upravi opštine Brus, Odseku za urbanizam i građevinarstvo zaključno sa 22. martom 2018. godine.

Javna sednica Komisije za planove biti održana 30. marta 2018. godine sa početkom u 12:00 časova.

Pozivaju se organi, organizacije i javna preduzeća koji su ovlašćeni da utvrđuju uslove za zaštitu i uređenje prostora i izgradnju objekata, da daju mišljenje u pogledu uslova i neophodnog obima i stepena procene uticaja na životnu sredinu, kao i pravna i fizička lica, jer sve primedbe i sugestije koje evidentira nosilac izrade Plana mogu uticati na planska rešenja.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja