Javni uvid u nacrt PDR turističkog kompleksa “Srebrnac” na Kopaoniku

PDR Srebrnac0218

Opština Brus organizuje Javni uvid u nacrt Plana detaljne regulacije turističkog kompleksa “Srebrnac” na Kopaoniku i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja PDR  turističkog kompleksa “Srebrnac” na Kopaoniku na životnu sredinu u periodu od 21. februara do 22. marta 2018. godine, a u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, kao i efektima planiranja.

Javna prezentacija materijala plana održaće se 09. marta 2018. godine u 12:00 časova u zgradi Opštinske uprave opštine Brus, u sali za sastanke.

Pozivaju se organi, organizacije i javna preduzeća koji su ovlašćeni da utvrđuju uslove za zaštitu i uređenje prostora i izgradnju objekata, da daju mišljenje u pogledu uslova i neophodnog obima i stepena procene uticaja na životnu sredinu.

Pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi nosiocu izrade plana tj. Opštinskoj upravi opštine Brus, Odseku za urbanizam i građevinarstvo ulica Kralja Petra Prvog broj 120, u toku trajanja  javnog uvida, zaključno sa 22. martom 2018. godine. Primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica koje evidentira nosilac izrade Plana mogu uticati na planska rešenja.
Javna sednica Komisije za planove održaće se 30. marta 2018. godine sa početkom u 12:00 časova.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja