Hotel OZON u Brzeću čeka na uređenje prilaza od 2001. godine

Hotel OZON u Brzeću već 17-tu godinu čeka uređenje prilaza za goste hotela

OZON Brzece

Vlasnik Hotela OZON u Brzeću, Ljubomir Cvetković, već 17-tu godina čeka da nadležni organi Opštine Brus urede prilaz hotelu čije uređenje je, kako navodi u mejlu, uredno platio još novembra meseca 2001. godine.

“Obaveštavam Vas o mailu žalbe poslatom načelnim organima Opštine Brus – predsedniku opštine i načelniku Opštinske uprave opštine Brus. U pitanju je nesređen prilaz Hotelu Ozon za koji je Opština dobila novac pre 17 godina.

OZON prilaz2 OZON prilaz5

Želja mi je da se ovakve situacije razreše kako bismo pružili bojli kvalitet usluge u Turističkom centru Bela Reka. Što nam je svima cilj.
I naravno da novac dobijen namenski za rešavanje jednog pitanja NE MOŽE I NE SME da nestane bez objašnjenja.
Svake godine slušam obećanja da će stvar biti sređena na proleće, pa na jesen i tako u krug.

OZON prilaz3 OZON prilaz6

Stoga se obraćam i Vama, da budete upućuni sa kakvim se tegobama susrećemo mi koji redovno izmirujemo svoje obaveze i posvećeno radimo na promociji i unapređenju turizma naše Opštine Brus. Kako bi nam svima bilo bolje i kako bi i tursti bili zadovoljniji kvalitetom pružene usluge.
Ne tražim mnogo – samo da se obećano ispuni.” navodi Ljubomir Cvetković, vlasnik hotela OZON u Brzeću.

OZON prilaz7

U mejlu koji je vlasnik Hotela OZON poslao predsedniku i načelniku opštine Brus navodi ovo goruće pitanje katastrofalnog prilaza hotelu:

“Šta ste uradili sa 100.000 (sto hiljada) maraka (eura)  dobijenih u 11om  mesecu 2001. godine??? Taj iznos bio je namenjen uređenju Gradskog Gradjevinskog zemljišta oko Turističkog objekta – Hotel Ozon.
Iako je taksa za Gradsko Građevinsko zemljište ukinuta, ja i dalje u ratama plaćam zaostatak. A rezultata nema. Prilaze je u katastrofalnom stanju. Punih 17 godina pokušavam da vas primolim da rešite prilaz Hotelu Ozon.

OZON prilaz1 OZON prilaz8

Sa ovakvim prizorom gosti se susreću svakodnevno i primorani su da dolaze blatnjavih cipela do recepcije tj svoje sobe.Svakodnevno turisti pitaju zašto je to tako, zašto nadležni organi ne reaguju? Zašto oni uopšte plaćaju turističku taksu?
Sramota.To je slika i prilika turističkog mesta Brzeće tačnije Bela Reka.
Pitam vas: Šta ste uradili sa 100.000 DM odnosno EURA dobijenih u 11om mesecu 2001. godine namenjenih za uređenje Gradskog Građevinskog zemlljišta oko Turističkog objekta Hotel Ozon???
Sledeći moj korak biće obraćanje direktno Ministarstvu Građevine, da razreše ovu situaciju kad vi već niste u stanju da to rešite punih 17 GODINA.
U Prilogu dostavljam slike prilaza Hotelu Ozon.
Sve navedene informacije i potvrdu da ja i dalje u ratama plaćam svoje obaveze, možete proveriti u Poreskoj službi.
Ljubomir Cvetković,
Vlasnik Hotela Ozon.”

Fotografije prilaza Hotelu OZON pogledajte OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja