Predavanje mr Lava Plužnikova za pčelare iz Brusa u četvrtak 25. januara 2018.

PcelaNikola

Udruženje pčelara opštine Brus organizuje predavanje iz pčelarstva u četvrtak 25. januara 2018. godine na temu “Moj način pčelarenja” koje će održati mr Lav Plužnikov, magistar biotehničkih nauka i profesionalni pčelar iz Stalaća u zgradi opštine Brus, u sali za sastanke, sa početkom u 15 časova.

LavPluznikov pcelar

Predavač Lev Plužnikov je magistar biotehničkih nauka – specijalnost biopčelarska zajednica i profesionalni pčelar sa većim brojem pčelinjaka koji se nalaze u prelepim, ne zagađenim predelima klisure Južne Morave i na obroncima planina Rtanj, Juhor i Južni Kučaj. To mu je osnovno zanimanje i sasvim je predan pčelarstvu.
Na osnovu osamdesetpetogodišnjeg iskustva, iskustva ruskih pčelara i svetske literature spravlja i preparate na bazi pčelinjih proizvoda: meda, mleča, polena, propolisa a  Medena apoteka posluje u duhu izreke da med i proizvodi od meda ne mogu da zamene lekare, ali su njegov pouzdani pomoćnik u lečenju mnogih bolesti.
Pčelar Lev Aleksandrovič Plužnikov je dobitnik povelje i više srebrnih i zlatnih medalja kao i bronzane posude i diploma za razvoj i unapređivanje pčelarstva.
 Kolekcija kozmetičkih preparata “NENATEN” je dobitnik zlatnih, srebrnih i bronzanih medalja za asortiman proizvoda.

Pozivaju se svi zainteresovani pčelari da prisustvuju predavanju Lava Plužnikova u četvrtak 25. januara 2018. godine koje će biti održano u zgradi opštine Brus sa početkom u 15 časova.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja