Osnovci iz Blaževa izveli predstavu “Različiti a isti”

OSBlazevo predstava1217

Krajem 2017. godine, odnosno 28. decembra 2017. učenici Osnovne škole “Vuk Karadžić” iz Blaževa izveli su predstavu “Različiti a isti” u prostorijama Biblioteke Brus u 14.00 časova.

Predstava je rezultat interkulturalnog projekta za koji je konkurs raspisala Ekumenska humanitarna organizacija iz Novog Sada, na temu “Poboljšanje uslova života Roma i drugih marginalizovanih grupa”, a OŠ “Vuk Karadžić” iz Blaževa se našla među 10 izabranih škola u Srbiji.
U realizaciji predstave su učestvovali učenici od 3.do 8 razreda, koje su pripremale profesorke Marija Aleksić, prof. srpskog jezika, i Sanja Kačarević, prof. razredne nastave. Kao gosti, na predstavi su prisustvovali učenici romske populacije OŠ “Branko Radičević” iz Razbojne sa direktorom i prof.razredne nastave, profesori i direktori ostalih škola u opštini Brus, kao i korisnici Društva MNRL “Pčelica” u pratnji sekretara društva Tanje Milenković Đokić.
Učenici glumci su posle predstave gostima podelili prigodne novogodišnje čestitke – rezultat rada sekcije TIO, a u narednom periodu predstava “Različiti a isti” biće izvedena u školi u Vlajkovcima, Razbojni i “J.J. Zmaj” u Kruševcu.

Fotografije pogledajte OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja