Anastasija Gavrilović se polako oporavlja i sa svojom porodicom svima želi srećne praznike

AnastasijaGavrilovic Turska1217

Krajem novembra Anastasija je smeštena u Adžibadem bolnicu, kako bi se odradila transplantacija koštane srži. Svoj 21. rođendan, proslavila je 1. decembra, uz lepo iznenađenje koje joj je priredilo medicinsko osoblje.

“Anastasija je u četvrtak 28. decembra izašla iz bolnice, i kraj 2017. godine doneo nam je jedan novi početak, novo rođenje, šansu za život. Pred nama je još uvek dugačak put, i nadamo se da ćemo idući doček Nove godine proslaviti u širem krugu, sa ostalim članovima porodice i prijateljima. Do tada bi trebalo da se Anastasija u potpunosti oporavi, povrati svoju snagu i izgradi imunitet zdrave osobe, kako bi mogla da se vrati svom svakodnevnom životu.
Sada nas očekuju kontrole par puta nedeljno, tokom višemesečnog perioda,  kako bi se ispratilo stanje krvne slike i stvaranje nove koštane srži. S obzirom da je transplantacija završena i Anastasija izašla iz bolnice, potrebno je što pre isplatiti ostatak novca – 20.000 eura, kako se dalji proces lečenja ne bi zaustavio, jer je podjednako važan kao i sama transplantacija.
Zahvalni smo svima koji su nam do sada pomogli da budemo tu gde trenutno jesmo, i da Anastasija dobije odgovarajuće lečenje i šansu za život.” rekla je Anja Gavrilović, Anastasijina sestra.

Za sve koji žele da pomognu Anastasiji da sakupi novac za lečenje, mogu izvršiti uplatitu na sledeći broj žiro računa: 160 – 486124 – 02

Primalac: Humanitarna fondacija Budi human – Aleksandar Šapić

Svrha: Donacija za Anastasijino lečenje

Poziv na broj i model nisu potrebni.

Srećne praznike, uz želju da uvek budete u toplom zagrljaju onih koje volite, želi vam porodica Gavrilović. 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja