Država Srbija i EU progres obnavljaju i grade Brus

Brus radovi12171

U Brusu se trenutno renovira više objekata finansiranih od strane Republike Srbije dok je kroz program Evropski PROGRES finansirana izgradnja nove zgrade dnevnog boravka za lica sa posebnim potrebama.

Država Srbija je kroz program “Obnovimo Srbiju” uložila sredstava u obnovu Sportske hale i Srednje škole kao i Doma zdravlja, dok je Evropski PROGRES finansirao izgradnju objekta za Društvo MNRL “Pčelica”.

Brus radovi121712 Brus radovi121718

Vrednost građevinskih radova na investicionom održavanju Srednje škole i Sportske hale koje finansira Vlada Srbije kroz program “Obnovimo Srbiju” su nešto preko 70 miliona dinara. Posle ovih radova Sportska hala će biti potpuno obnovljena a radovima je predviđena rekonstrukcija celokupne hale – menjanje parketa u hali i svlačionicama, rekonstrukcija krova, stolarije ali i ugradnja video nadzora i alarmnog sistema.

Brus radovi121713 Brus radovi121717

Uporedo sa radovima u hali izvode se i radovi u delu Srednje škole Brus na obnovi fasade, kao i zameni parketa i stolarije u pojedinim učionicama.

Brus radovi121714 Brus radovi121716

I obnova Doma Zdravlja u Brusu finansira se kroz program “Obnovimo Srbiju” a vrednost investicije je preko 50 miliona dinara.

Brus radovi121722 Brus radovi121724

U Brusu je završena izgradnja Doma za osobe sa smetnjama u razvoju a zahvaljujući finansijskim sredstvima Evropske unije i Vlade Švajcarske preko razvojnog programa Evropski PROGRES sa 95.400 evra, dok je opština Brus učestvovala sa 14.500 evra.

Brus radovi121731 Brus radovi121732

Izgradnja dvospratne zgrade Doma za osobe sa smetnjama u razvoju, površine 400 kvadratnih metara, sa dvorištem uređenim za boravak korisnika omogućiće odgovarajuće uslove za boravak i poboljšati položaj za oko trideset korisnika i korisnica.

Osim investicija od strane Vlade Srbije, Evropske Unije i Vlade Švajcarske preko razvojnog programa Evropski PROGRES i opština Brus je uložila sredstva u poboljšanje i izgradnju infrastrukture o čemu će biti reči u jednom od narednih tekstova.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja