Učenici i studenti iz Brusa besplatno skijaju, turniri u hali na proleće

Učenici i studenti sa teritorije opštine Brus već uveliko koriste mogućnost besplatnog skijanja u ski centru Kopaonik dok će turniri u sportskoj hali koja se renovira biti organizovani na proleće, odmah po završetku radova.

MilenkovicN 1217

O trenutnim sportskim aktivnostima na teritoriji opštine Brus razgovarali smo sa Nenadom Milenkovićem, direktorom Sportskog centra “Brus”:

“Na teritoriji opštine Brus trenutno je aktuelno skijanje a kao što se zna “Skijališta Srbije” su i ove ski sezone potpisala ugovor sa opštinom Brus omogućivši besplatno skijanje na Kopaoniku za učenike i studente koje oni već uveliko koriste. Na skijanje se ide po utvrđenom redosledu koji je dogovoren sa školama kako bi svi učenici koji su zainteresovani mogli da skijaju. Takođe mogućnost da besplatno skijaju imaju i studenti.
Što se tiče ostalih sportova dosta nas uslovljava rekonstrukcija sportske hale pa svi jedva čekamo završetak. Do tada učenici vežbaju napolju u zavisnosti od vremenskih uslova a čim bude završena obnova sportske hale sve aktivnosti će biti u hali. U planu je da po završetku radova na hali organizujemo turnir u malom fudbalu, a razmišljamo i o turnirima u drugim sportovima. Već na proleće građani Brusa imaće prilike da gledaju utakmice odbojkašica OK “Kopaonik” a nadam se i utakmice drugih sportova.” – rekao je Nenad Milenković, direktor SC “Brus”.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja