Besplatna obuka za početnike u poslovanju u Brusu 26. i 27. decembra

ARRRO obukaMD

Agencija za regionalni razvoj Rasinskog okruga, Kruševac organizuje u Brusu besplatnu obuku za početnike u poslovanju koja će biti održana u utorak i sredu, 26. i 27. decembra 2017. godine, sa početkom u 10 časova u sali opštine Brus, ul. Kralja Petra I br. 120.

Agencija za regionalni razvoj Rasinskog okruga Kruševac kao akreditovana agencija u okviru standardizovanog seta usluga, realizuje besplatne obuke za podršku mikro, malim, srednjim predizećima i preduzetnicima (MMSPP) kako postojećim tako i potencijalnim privrednim subjektima koji žele da otpočnu svoje poslovanje.

Obuka za početnike u poslu, tzv. „Start up“ obuka je za sve zainteresovane polaznike besplatna i radi se po metodologiji Nacionalne agencije za regionalni razvoj, sada Razvojne agencije Srbije i sastoji se iz četiri modula:
– Profil uspešnog preduzetnika/motivacioni deo
– Pravni aspekti poslovanja
– Finansijski izvori finansiranja
– Poslovni plan

Cilj održavanja besplatne obuke je unapređivanje znanja i veština potencijalnih preduzetnika, podizanje nivoa preduzetničke kulture čime se stvara mogućnost za pokretanje sopstvenog posla, otvaranje novih privrednih subjekata što će dovesti do smanjenja nezaposlenosti kroz samozapošljavanje i otvaranje novih radnih mesta.

Nakon realizovane obuke polaznici dobijaju validne sertifikate za završenu obuku iz modula „Obuka za početnike u poslovanju“ koji će im biti od važnosti pri konkurisanju kod programa za dodelu bespovratnih sredstava ili subvencija, raspisanih od relevantnih institucija koje su podrška razvoju preduzetništva i sektoru MMSPP.

Svi zaintresovani polaznici za besplatnu obuku za početnike u poslovanju koja će biti održana 26. i 27. decembra 2017. godine u Brusu mogu se informisati i prijaviti na mejl: office@arrro.rs ili maja.dzunic@arrro.rs kao i putem tel: +381 37 202 336

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja