Imenovana Komisija Budžetskog fonda za razvoj poljoprivrede u opštini Brus

Brus zgradaOpstine

Brus,14.12.2020. Opštinsko veće opštine Brus na sednici održanoj dana 01. decembra 2020. godine imenovalo je Komisiju Budžetskog fonda za razvoj poljoprivrede u opštini Brus, objavljeno je u Slućbenom listu od 09. decembra 2020. godine

Komisija će raditi u sledećem sastavu:
– Stojan Raičević iz Strojinaca, dipl.ing. poljoprivrede, predsednik komisije
– Bratislav Kojić iz Brusa, dipl.ing. poljoprivrede, zamenik predsednika komisije
Aleksandar Miljaković iz Budilovine, dipl.ing. prehrambene tehnologije, član komisije
Marjana Đokić iz Dubaca, dipl.ing agroekonomije
– Slobodanka Petrović iz Žiljaka, poljoprivrednik, član komisije

Zadatak Komisije je da, u skladu sa zakonom i drugim propisima iz oblasti poljoprivrede, obavlja poslove na izradi Programa korišćenja sredstava Fonda, praćenja realizacije Programa, poslove na izradi Izveštaja o realizaciji Programa, kao i druge poslove po nalogu predsednika opštine Brus a koji se odnose na rad i funkcionisanje Budžetskog fonda.

Predsednik, zamenik predsednika i članovi Komisije ostvaruju pravo na naknadu za rad u Komisiji u skladu sa odredbama Odluke o naknadama za rad Komisije Budžetskog fonda za razvoj poljoprivrede opštine Brus (“Službeni list opštine Brus”, broj 14/2020).

Naknada za rad članova Komisije usvojena je od strane odbornika SO Brus na sednici 17. novembra 2020. godine i iznosiće za predsednika Komisije 45.000 dinara, zamenika predsednika Komisije 35.000 dinara u neto iznosu na mesečnom nivou, dok će naknada za rad članova Komisije iznositi 5% prosečne mesečne zarade po zaposlenom u privredi Republike Srbije, prema poslednjem objavljenom podatku Republičkog zavoda za statistiku, po održanoj sednici.

Mandatni period na koji se imenuje Komisija je 4 godine a način rada i druga pitanja od značaja za rad Komisije određen je Pravilnikom o radu Komisije, koji donosi Opštinsko veće opštine Brus.
izvor:Službeni list opštine Brus

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja