Političke kombinacije u Brusu ponovo aktuelne

SOBrus 11 131017

Posle prelaska članova i odbornika OO Nove Srbije u Brusu u redove SNS političke kombinacije u ovom mestu su ponovo aktuelne jer se kombinuje ko će gde i ko će na čije mesto.

Prelazak predsednika OO Nove Srbije Milutina Jeličića inače aktuelnog predsednika opštine Brus i šefa odborničke grupe njegove političke grupacije u lokalnom parlamentu dr Sonje Stevović Petrović u redove SNS bilo je veliko iznenađenje za veliki broj članova SNS u Brusu jer kako su tada rekli “do juče smo se borili protiv ovakvih” ali ipak i pored nezadovoljstva morali su da poslušaju volju partije čiji su članovi.
Iako je tada objavljeno da su svi članovi OO Nove Srbije u Brusu kao i odbornici koji ih zastupaju u lokalnom parlamentu prešli u SNS ipak to izgleda nije bilo tačno.
Vreme do naredne sednice lokalnog parlamenta je prolazilo ništa se ne dešavajući iako je nezadovoljstva bilo kod izvornih članova SNS u Brusu koji su članovi takoreći od osnivanja ove partije.
Ipak pred održavanje sednice SO Brus koja je bila zakazana i održana 13. oktobra 2017. godine za poverenika OO SNS u Brusu postavljen je Milutin Jeličić. Na samoj sednici je ponovo izneto da su svi odbornici koji su bili na izbornoj listi Nova Srbija – Milutin Jeličić pristupili SNS-u i za šefa odborničke grupe je postavljena dr Sonja Stevović Petrović.
Možda je za većinu to tada bilo iznenađenje ali za dobre poznavaoce političkih prilika u Brusu i nije.
Od tada je prošlo nešto više od mesec dana i polako se zahuktavaju političke igre i kombinacije čiji će rezultati biti vidljivi na narednoj sednici SO Brus koja bi trebalo da bude održana najkasnije oko 15. decembra jer je uslovljena usvajanjem budžeta za 2018 godine. Ali iako bi ekonomija i budžet trebalo da budu najvažnija briga jedne opštine ili grada u Brusu se i dalje sve vrti oko politike.
Da bi ste i vi mogli do naredne sednice SO Brus lakše da kombinujete pogledajte izborne liste sa zadnjih izbora koje su ušle u sastav SO Brus jer će u narednom periodu najverovatnije doći do smene pojedinih direktora i zamenika, postavljenja pomoćnika, proširenja opštinskog veća… dok će pojedini odbornici sa liste zauzeti njihova mesta

PolKombBrus1117 SNS PolKombBrus1117 NS

PolKombBrus1117 SPS PolKombBrus1117 GG

Dok kombinujete možete slušati i muziku (klik OVDE)

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja