Stanari zgrade u Brusu pitaju “Da li će i kada biti rešen problem sa dvorištem i parkingom?”

Brus zgradaBP

Brus,12.12.2020. Nedavno smo dobili pismo stanara zgrade u Brusu, kod “Crvenog krsta” u ulici Bratislave Petrović, u kom iznose probleme koje imaju u dvorištu iza zgrade. 

“Zgrada Bratislave Petrović kod Crvenog krsta! Neverovatno da je uvek ovako! Ali bukvalno da je ovako svakog dana. Jedan kontejner na 4 stambene zgrade i nekoliko domaćinstava, tj kuća.

Brus zgradaBP3

Nerealno je da i novoasfaltirana ulica koja ide na vrtiću i ulici Josifa Pančića svakodnevno u večernjim satima bude zakrčena od neuredno i nepravilno parkiranih vozila sa jedne i druge strane bez ikakvog reda, tako da je odvijanje saobraćaja povremeno otežano pa i nemoguće. Čemu asfaltiranje ulice koja nije adekvatno obeležena i bukvalno je pretvorena u parking prostor bez ikakvog reda i pravila?

Brus zgradaBP4

Onda da pretvorimo onaj deo gde je najšira, a to je ovde kod nas gde su Šone, Miki Tatić, tamo Narandzići, u parking a ne u ulicu? Preko dana nije toliko opasno da se prođe ka vrtiću ali već od 17, 18 časova postaje problem.

Brus zgradaBP6

Stanari ovog dela ulice Bratislave Petrović više puta su se obraćali nadležnim službama na lokalu a ovim putem molimo ih da nađu rešenje da se uredi dvorište iza zgrade, da se obeleži i reguliše parking prostor u cilju bezbednosti saobraćaja kao i da se poveća broj kontejnera u cilju zaštite bezbednosti zdravlja.
Išle su molbe nadležnima više puta ali nije bilo odgovora kao da su “gluvi”. Kontejner nema točkiće, probušen je. Neverovatno, u centru grada.”

U ovom delu Brusa, osim navedenih problema stanara zgrade, probleme imaju i stanovnici u ulici Hajduk Veljka, kao i priključnih ulica o čemu je pisano 2018. godine OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja