Ministar MUP-a sa predsednicima opština i gradova o bezbednosti tokom novogodišnjih praznika

MUPSrbije sastanak141117

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je juče sa gradonačelnicima i predsednicima opština u Srbiji i predstavnicima područnih policijskih uprava o merama koje je potrebno preduzeti kako bi se tokom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika osigurali mir i stabilnost u našoj zemlji.

“Sa predsednicima opština i gradova u Srbiji i sa predstavnicima policijskih uprava Ministarstva unutrašnjih poslova razgovarali smo o tome šta je potrebno da uradimo kako bi se što bolje pripremili za sezonu predstojećih praznika, kada imamo povećan broj građana na ulicama, veći broj manifestacija i dolazaka turista u Republiku Srbiju“, rekao je Stefanović.

Ministar je kazao da je predstavnicima opština i gradova na sastanku ukazano  na sve ono što je potrebno da se uradi kako bi se osiguralo da građani imaju mirne i spokojne novogodišnje i božićne praznike.

“Takođe, predstavnicima lokalnih samouprava ukazali smo i na sve izazove koje nosi savremeno doba i predočili im šta je to što mogu zajedno sa policijskim upravama da preduzmu kako bi smo osigurali potpuni mir i stabilnost u našoj zemlji”, naveo je Stefanović.
izvor:mup.gov.rs

 

Baneri

Covid19 baner

 

KondorAS akcija

 

kopaonik

 

UZPescanikSOS

 

Dunav bane 400x80 lat

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanik NeplaceniVazniPoslovi

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dental Ju Krusevac

reklama vertikalna

reklama manja