Promene na Facebook nalozima u Srbiji

Facebook

Već neko vreme korisnici Facebook-a u Srbiji primećuju promene na svojim FB nalozima koje su nastale zato što Facebook u Srbiji već neko vreme eksperimentiše sa novim načinom deljenja vesti na stranicama te mreže a koji će trajati narednih meseci.

FB novo1017aFacebook je uveo promene u glavnom feedu gde su ostali samo postovi prijatelja dok su postovi stranica “preseljeni” u Explore Feed a razlog za to je kako bi se suzbile lažne vesti..

„Trenutno testiramo takav sistem da korisnici imaju jedan prostor posvećen njihovim prijateljima i porodici, a drugi odvojeni prostor, Explore Feed, sa objavama FB stranica“, naveo je na svom twitter nalogu Adam Moseri, direktor Njuz fid odeljenja Facebook.

FB novo1017

Facebook  će nakon završetka ovog eksperimentisanja i dobijenih rezultata najverovatnije kreirati News Feed i korisnicima ove mreže koji za sad nemaju ovako drastično izmenjen izgled a koji je najviše pogodio vlasnike FB stranica i drastično uticao na direktnu vidljivost kod korisnika ove društvene mreže.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja