Biblioteka Brus: Najčitanija knjiga meseca jula i predlozi naslova za avgust 2018.

Knjige 0718a

Najčitanija knjiga u Narodnoj biblioteci Brus u julu mesecu 2018. godine bila je knjiga “Život” autorke Lujze Hej, a za dečiji uzrast knjiga “Zamak avantura” autorke Inid Blajton.

Najčitanija knjiga za odrasle čitaoce u julu mesecu 2018. god. u Narodnoj biblioteci Brus je “Život” autorke Lujze Hej, jedna istinski dirljiva i inspirativna knjiga. Osvrt na put kojim ste krenuli, pomoći će vam da prepoznate i zalečite brojne probleme sa kojima se susrećete na svom putu.

Predlog za čitanje za mesec avgust je roman “Dušanova kletva” autora Vanje Bulića. koji se čita u jednom dahu. Ovo je triler u kojem se nastavljaju novinarske i istraživačke avanture Novaka Ivanovića.

Knjige 0718b

Najčitanija knjiga za dečiji uzrast u julu mesecu je “Zamak avantura” autorke Inid Blajton. U drugoj knjizi iz čuvenog serijala Avanture pojavljuju se isti junaci kao iz “Ostrva avantura”, samo što ovaj put istražuju tajanstveni i napušteni zamak.

Predlog za čitanje za dečiji uzrast jeste knjiga “Gradić pufnastog Sunca” Silvije Otašević, ustvari jedna moderna bajka nastala u Silvijinoj želji da pomogne najmlađima da prevaziđu strah od mraka.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja