Dušan Stević u dresu Rabotničkog danas u Evro ligi

DuleStevic 0718b

Dušan Stević nekadašnji igrač FK Kopaonika iz Brusa od nedavno brani boje makedonskog kluba FK Rabotniči iz Skoplja i već danas igra za svoj novi klub u Evro ligi.

DuleStevic 0718a

Dušan Stević je početkom juna 2018. godine potpisao ugovor i nastavio fudbalsku karijeru u FK Rabotnički iz Skoplja. Posle obavljenih priprema spreman je za prvenstvene utakmice kao i utakmice u Evro ligi koju danas (17.07.2018.) igra njegov klub protiv ekipe Honved uz direktan prenos od 18:00 časova na TV kanalu  Arena sport 3.

DuleStevic 0718c
O proteklim pripremama i očekivanjima u narednom periodu Dule je ukratko rekao:”Rabotnički je stvarno sjajan i organizovan klub. Veoma sam zadovoljan prijemom a posebno što igramo ligu Evrope. Očekujem šampionske rezultate a ja ću kao i uvek dati sve od sebe. Zahvalio bih se na podršci svim prijateljma, posebno mojoj porodici, koja je uvek uz mene”

U očekivanju današnjeg prenosa da se podsetimo gola koji je Dušan Stević dao Crvenoj Zvezdi 13. maja 2015. godine na Marakani posle odličnog prodora i centaršuta Dragana Milovanovića takođe nekadašnjeg igrača FK Kopaonik iz Brusa:

foto:SD

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja