Brusjani odlični na Župskim julskim igrama 2018

Svi dodelaZJI18

Brusjani su na ovogodišnjim Župskim julskim igrama koje su održane u Mitrovom Polju, u periodu od 05. do 08. jula 2018. godine, imali više učesnika i osvojili zapažene plasmane i nagrade.

Zanimacije ZJI18

U malom fudbalu – godište 2003/2004. drugo mesto osvojila je ekipa ZANIMACIJE iz Brusa za koju su igrali Vladimir Miletić, Dejan Lapčević, Uroš Knežević, Luka Pljakić, Stefan Grčak, Nemanja Marković, Miloš Mitrović i Lazar Biserčić.

KonopZJI18

U nadvlačenju konopca prvo mesto je osvojila ekipa Brus potvrdivši uspeh iz proše godine a ekipu su činili Aleksandar Deljanin, Aleksandar Palur, Darko Vučković, Stefan Lazarević, Nenad Milenković i Stefan Luković.

BasketZJI18

U basketu prvo mesto je osvojila ekipa VIS Brus u sastavu Stepa Tanasković, Branko Radivojević, Nenad Milenković, , Andrija Milinčić i Veljko Antonijević.

Prvo mesto u šahu osvojio je Nenad Milanović, profesor OŠ “Jovan Jovanović Zmaj”, dok je u stonom tenisu Dušan Ivković osvojio treće mesto.

PlivanjeZJI18
U plivanju Stefan Lazarević je osvojio drugo mesto dok je treći bio Nenad Milenković.

Već na narednim Župskim julskim 2019 igrama mogu se očekivati uspešniji rezultati učesnika iz opštine Brus i u ostalim sportovima koji su na programu takmičenja.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja