Uključite se u akciju za NIVEA dečije igralište u Brusu – lokacija obezbeđena

NIVEA DecijaIgralista

Treći krug glasanja u akciji za NIVEA dečije igralište traje do 30. juna 2018. godine pa Brusjani glasajte ako niste jer je lokacija za izgradnju obezbeđena. U prvom krugu glasanja pobednik je opština Aleksandrovac, u drugom opština Trgovište, a u trećem krugu glasanja pobednik će najverovatnije biti opština Brus. Od svih nas zavisi…

Ovu akciju prati i lokalna samouprava opštine Brus koja je već odredila i obezbedila lokaciju za buduće NIVEA dečije igralište.

NIVEA lokacijaBrus

Po rečima Miloša Azdejkovića, pomoćnika predsednika opštine Brus koji je zadužen za kapitalne investicije lokacija za buduće igralište je već određena:
MisosAzdejkovic0618“Lokacija za buduće NIVEA igralište je već određena i obezbeđena. Planirano je da bude preko puta “Komercijalne banke” u Brusu. Koristim priliku da pozovem sve građane i prijatelje Brusa da glasaju do 30. juna 2018. godine na sajtu kompanije NIVEA i ostvarimo pobedu, i na taj način obezbedimo izgradnju dečijeg igrališta.”

Svi možemo i trebalo bi da budemo deo ove priče! Naša dužnost je da deci obezbedimo zdravo i sigurno okruženje. Uključite se u akciju za NIVEA dečije igralište u Brusu i glasajte do 30. juna 2018. godine kako bi izgradili igralište i znali gde nam se igraju deca.

Uključite se u akciju OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja