Opština Brus oglasila Javni uvid u PDR za izgradnju dve MHE u Razbojni

Opština Brus oglasila je Javni uvid u Plan detaljne regulacije za izgradnju dve branske MHE na reci Rasini, u Razbojni.

MHE Razbojna PDR0618

Opštinska uprava opštine Brus, kao nosilac izrade ovog plana, organizuje javni uvid u trajanju od 30 dana održaće se od 08. juna 2018. godine do 07. jula 2018.godine, a u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, kao i efektima planiranja.

Javna prezentacija materijala plana, održaće se 22. juna 2018. godine u 12:00 časova u zgradi Opštinske uprave opštine Brus, u sali za sastanke.

Pozivaju se organi, organizacije i javna preduzeća koji su ovlašćeni da utvrđuju uslove za zaštitu i uređenje prostora i izgradnju objekata, da daju mišljenje u pogledu uslova i neophodnog obima.

Pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi nosiocu izrade plana tj. Opštinskoj upravi opštine Brus, Odseku za urbanizam i građevinarstvo, ulica Kralja Petra I, broj 120, u toku trajanja javnog uvida, zaključno sa 10. julom 2018.godine. Primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica koje evidentira nosilac izrade Plana mogu uticati na planska rešenja.

Javna sednica Komisije za planove održaće se 16. jula 2018. godine sa početkom u 12:00 časova u zgradi Opštinske uprave opštine Brus, u sali za sastanke.

Odluka o izradi Plana detaljne regulacije za izgradnju branske mini-hidroelektrane na reci Rasini, lokacija Razbojna, opština Brus, broj 350-109/2017-I, usvojena je na sednici SO Brus 09. juna 2017. godine.

Dokumentaciju MHE „Razbojna“ možete preuzeti OVDE

Dokumentaciju MHE „ZONA“ možete preuzeti OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja