Uključite se u akciju za NIVEA dečije igralište u Brusu

Treći krug glasanja – U trećem krugu glasanja možete glasati do 30. juna 2018. godine. U prvom krugu glasanja pobednik je opština Aleksandrovac, u drugom opština Trgovište, a u trećem krugu glasanja pobednik bi mogla biti opština Brus. Od svih nas zavisi…

NIVEA GdeRastuDeca

Brusjani kompanija NIVEA se pita “Gde nam rastu deca?” A znamo li mi gde nam rastu deca? Moramo da znamo i da im obezbedimo bezbedna i bezbrižna mesta za igru, druženje i odrastanje jer nam je stalo Gde nam rastu deca! A znamo da je vama takođe! Otkrijte kako zajedno možemo deci da obezbedimo lepša i bezbednija NIVEA dečija igrališta!

Za decu vreme za igru znači više od zabave. Igra razvija njihovu maštu, pomaže im da upoznaju nove prijatelje i da otkriju svet koji ih okružuje. Zato je igra u bezbednom okruženju veoma važna. Misija kompanije NIVEA je da deci obezbedimo uređena i bezbedna igrališta. Uspeli su u tome, jer su ukazali javnosti na ovaj problem, pretvarajući dobre namere njihovog tima i zajednice u delotvornu akciju.

”Podizanje svesti o problemu je prvi i najveći korak! Pokret „Gde nam rastu deca“ stvorili su građani sami i ovo je njihova pobeda! Mi smo ih podržali i pomogli da njihov glas čuju kako oni sami, tako i mediji. To ćemo činiti i dalje. Na nama je da u budućnosti u saradnji sa nadležnim gradskim ustanovama pružimo mogućnost da se napravi, renovira i opremi što više igrališta gde god postoji potreba.” – rekla je Daniela Gvozdenić, marketing menadžer kompanije Beiersdorf.

Uključite se u akciju i potrudite se da Brus dobije dovoljno glasova do 30. juna 2018. godine, kako bi kompanija NIVEA izgradila dečije igralište!

NIVEA DecijaIgralista

Vi možete biti deo ove priče. Zapravo, svi možemo i trebalo bi da budemo deo ove priče! Naša dužnost je da deci obezbedimo zdravo i sigurno okruženje. Uključite se u akciju za NIVEA dečije igralište u Brusu da znamo gde nam se igraju deca i pozovite svoje prijatelje da glasaju.

Uključite se u akciju OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja