EU PRO predstavlja poziv za dodelu bespovratnih sredstava u Kruševcu

Poziv EUpro 0518

Razvojni program EU PRO održaće u utorak, 5. juna 2018. u 10 časova, u Kruševcu, u Biznis inkubator centru (Jasički put 9a) informativnu sesiju o javnom pozivu za dodelu bespovratnih sredstava preduzetnicima i preduzetnicama i mikro i malim preduzećima za koji je Evropska unija (EU) opredelila 4,5 miliona evra kako bi doprinela povećanju konkurentnosti lokalne privrede u Regionu Šumadije i zapadne Srbije i Regionu Južne i istočne Srbije.

Cilj informativne sesije je da se zainteresovani preduzetnici i preduzetnice upoznaju sa programom podrške i neophodnim koracima – od prijavljivanja, preko učešća na javnom pozivu i kriterijuma za izbor projekata do dobijanja bespovratnih sredstava za unapređenje poslovanja.

Poziv je otvoren je do 6. jula 2018. godine, a pravo učešća imaju preduzetnici i preduzetnice, mikro i mala preduzeća registrovana u 99 gradova i opština1 uključenih u program EU PRO, koja se primarno bave proizvodnjom ili pružaju IT usluge, a osnovana su između 1. januara 2013. i 31. decembra 2017. godine.

Više informacija o samom pozivu, kriterijumima za izbor korisnika, načinu konkurisanja kao i dokumentacija za prijavljivanje dostupne su na veb sajtu EU PROa: Javni poziv za podnošenje predloga projekata za nabavku opreme i uvođenje usluga za preduzetnike, mikro i mala preduzeća .

Informativna sesija u Kruševcu se održava uz podršku Agencije za regionalni razvoj Rasinskog okruga, a poziv će biti predstvljen i u Kraljevu, Novom Pazaru, Užicu, Smederevu, Zaječaru, Nišu i Leskovcu.

SADRŽAJ INFORMATIVNE SESIJE O JAVNOM POZIVU ZA PODNOŠENJE PREDLOGA PROJEKATA ZA NABAVKU OPREME I UVOĐENJE USLUGA ZA PREDUZETNIKE, MIKRO I MALA PREDUZEĆA:

10:00 – 10:15 Registracija učesnika/ca
10:15 – 11:00 Prezentacija javnog poziva za podnošenje predloga projekata za nabavku opreme i uvođenje usluga za preduzetnike, mikro i mala preduzeća
 11:00 -12:00 Pitanja i odgovori

Aktivnosti EU PRO-a, programa koji doprinosi ravnomernijem društveno-ekonomskom razvoju Srbije, Evropska unija podržava sa ukupno 25 miliona evra. Program ima za cilj da doprinese povećanju konkurentnosti mikro i malih preduzeća, poboljšanju poslovnog okruženja i unapređenju socijalne kohezije u 99 jedinica lokalne samouprave, u dva regiona: Regionu Šumadije i zapadne Srbije i Regionu južne i istočne Srbije. Aktivnosti na terenu sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS).

RASPORED ODRŽAVANJA INFORMATIVNIH SESIJA PO GRADOVIMA I OPŠTINAMA

KRUŠEVAC
utorak, 5. jun 2018. u 10 časova, Biznis inkubator centar Kruševac (Jasički put 9a)

KRALJEVO
sreda, 6. jun 2018. u 10 časova, Gradska uprava Kraljevo, sala 2 (Trg Jovana Sarića 1)

NOVI PAZAR
četvrtak, 7. jun 2018. u 10 časova, Kulturni centar Novi Pazar (Stevana Nemanje 2)

UŽICE
petak, 8. jun 2018. u 10 časova, Visoka poslovno – tehnička škola strukovnih studija (Trg Svetog Save 34)

SMEDEREVO
ponedeljak, 11. jun 2018. u 10 časova, Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju (Goranska bb, 2. sprat)

ZAJEČAR
utorak, 12. jun 2018. u 10 časova, Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (Trg oslobođenja 1)

NIŠ
sreda, 13. jun, 2018. u 10 časova, Regionalna privredna komora (Dobrička 2)

LESKOVAC
četvrtak, 14. jun, 2018. u 10 časova, Visoka poslovna škola strukovnih studija (Vlade Jovanovića 8)

1Aleksandrovac, Aleksinac, Aranđelovac, Arilje, Babušnica, Bajina Bašta, Batočina, Bela Palanka, Blace, Bogatić, Bojnik, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Brus, Bujanovac, Crna Trava, Čačak, Čajetina, Ćićevac, Ćuprija, Despotovac, Dimitrovgrad, Doljevac, Gadžin Han, Golubac, Gornji Milanovac, Ivanjica, Jagodina, Kladovo, Knić, Knjaževac, Koceljeva, Kosjerić, Kragujevac, Kraljevo, Krupanj, Kruševac, Kučevo, Kuršumlija, Lajkovac, Lapovo, Lebane, Leskovac, Loznica, Lučani, Ljig, Ljubovija, Majdanpek, Mali Zvornik, Malo Crniće, Medveđa, Merošina, Mionica, Negotin, Niš, Nova Varoš, Novi Pazar, Osečina, Paraćin, Petrovac na Mlavi, Pirot, Požarevac, Požega, Preševo, Priboj, Prijepolje, Prokuplje, Rača, Raška, Ražanj, Rekovac, Sjenica, Smederevo, Smederevska Palanka, Sokobanja, Surdulica, Svilajnac, Svrljig, Šabac, Topola, Trgovište, Trstenik, Tutin, Ub, Užice, Valjevo, Varvarin, Velika Plana, Veliko Gradište, Vladimirci, Vladičin Han, Vlasotince, Vranje, Vrnjačka Banja, Zaječar, Žabari, Žagubica, Žitorađa.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja