Održana četvrta Smuđijada ne jezeru Ćelije

Smudjijada GBozanovic

Četvrta po redu “Smuđijada” održana je tradicionalno kao i svake prethodne godine 1. maja na jezeru Ćelije koja je i ovaj put okupila ribolovce iz Brusa, Aleksandrovca i okoline kako bi održali interno takmičenje, koje više za cilj ima druženje nego nadmetanje.

Smudjijada18 Celije

Timovi su brojali po dva člana a posle starta u 05:00 časova i pecanja do 11:00 časova usledilo je merenje ulovlje ribe i proglašenje pobednika.

Smudjijada18

Na merenju ulova najbolji je bio tim koji su činili Aleksandar Čajić i Velimir Mitrović – Bata Guga osvojivši prvo mesto sa 2.650 bodova, drugo mesto su zauzeli Rade Nikolić i Goran Božanović sa 1.150 poena, dok su treće mesto osvojili Zoran Starinac i Slaviša Stanković sa 930 bodova.

Smudjijada druzenje18

Posle dodele pehara i medalja druženje je nastavljeno u prijatnoj ribolovačkoj atmosferi i u društvu gostiju uz dogovor da se okupe i za narednu, petu, “Smuđijadu” koja je planirana da se održi 1. maja 2019. godine.

Smudjijada2017 Boza2

Primer da se na jezeru Ćelije mogu organizovati ozbiljnije manifestacije polazala je i četvrta “Smuđijada” ali je potrebna podrška Turističke organizacije Brusa kao i Opštine Brus da bi se stvorili uslovi da se jezero uvrsti u redovnu turističku ponudu sa zanimljivim i atraktivnim sadržajima.

Fotografije pogledajte OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja