Lepe vesti za preduzetnike Brusa – raspisan EU PRO konkurs za bespovratna sredstva

Poziv EUpro 0518

Brus 28.05.2018. Lepe vesti stižu za preduzetnike i preduzetnice sa teritorije opštine Brus, kao i vlasnike mikro i malih preduzeća koji se bave proizvodnjom ili pružanjem IT usluga – raspisan je konkurs EU PRO za bespovratna sredstva u ukupnoj vrednosti od 4,5 miliona evra. Više o tome rekla nam je Katarina KIljajić, pomoćnik predsednika opštine Brus.

KatarinaKljajic“Novi program Evropske unije za lokalni razvoj – EU PRO zvanično je predstavljen na skupu u Aranđelovcu 22. maja 2018. godine. Kroz ovaj program Evropska unija je opredelila 4.500.000 evra za podršku preduzetnicima i preduzetnicama kao i mikro i malim preduzećima sa ciljem da se doprinese sveukupnom privrednom i društvenom razvoju 99 lokalnih samouprava u Regionu Šumadije i zapadne Srbije i Regionu južne i istočne Srbije.
Ovim programom EU PRO čiji je poziv otvoren do 6. jula 2018. godine predviđena je nabavka opreme i uvođenje usluga u vrednosti 10.000 – 50.000 evra po grantu, a pravo da apliciraju imaju svi preduzetnici kao i vlasnici mikro i malih preduzeća sa teritorije opštine Brus koji se bave bave proizvodnjom ili pružanjem IT usluga, a osnovani su između 1. januara 2013. i 31. decembra 2017. godine
Takođe biće organizovano više info sesija za sve zainteresovane a našim preduzetnicima preporučujem da posete onu koja se održava u Kruševcu u utorak 5. juna u Biznis inkubator centru sa početkom u 10:00 časova i iskoriste priliku da unaprede znanja i veštine koja će im koristiti i pri sprovođenju budućih projekata koje finansiraju donatori, prvenstveno Evropska unija.
Ovom prilikom pozivam sve preduzetnike i preduzetnice, kao i vlasnike mikro i malih preduzeća sa teritorije opštine Brus koji ispunjavaju uslove iz konkursa da se jave lično u zgradu opštine Brus kako bi im pomogli pri apliciranju u cilju unapredjenja njihove proizvodnje ili pružanju IT usluga.” – rekla je Katarina Kljajić, pomoćnik predsednika opštine Brus.

Svi zainteresovani za konkurs, odnosno javni poziv, i za više informacija mogu se javiti lično u zgradu opštine Brus ili se informisati putem sajta www.europeanprogres.org
Nenad Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja